Οι νοσοκόμες επέμεναν ότι η μητέρα έπρεπε να ρίξει τα δίδυμά της – Ώσπου είδαν ΑΥΤΟ στο iPhone της!

Αλλά η χαρά τους σύντομα μετατράπηκε σε ανησυχία όταν έμαθαν ότι ο Conner και ο Carter ήταν ενωμένοι στο στομάχι. Τα δίδυμα μοιράζονται το συκώτι και το λεπτό έντερο.

Τα σιαμαία δίδυμα είναι ανάμεσα στις πιο σπάνιες εγκυμοσύνες, μια ανωμαλία θέτει υψηλό τον κίνδυνο αποβολής. Το ότι η Michelle κυοφόρησε τον Conner και τον Carter μέχρι το τέλος ήταν ένα θαύμα από μόνο του.

Όταν ήταν 5 μηνών υποβλήθηκαν σε 12ωρη επέμβαση για να χωρίσουν τα σώματά τους για πρώτη φορά. Στην επέμβαση συμμετείχε μια ομάδα 17 άρτια εκπαιδευμένων παιδιάτρων (μπλε για τον Carter, πράσινο για τον Conner και λευκό το χειρουργικό προσωπικό). Το χειρουργείο ξεκίνησε στις 7:11 το πρωί. Η επέμβαση του Conner τελείωσε στις 6:29 το απόγευμα και του Carter στις 6:47, και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο PICU.

Στο παρακάτω βίντεο, η επιτυχημένη επέμβαση συνοδεύεται από αγκαλιές, επευφημίες και πολλά δάκρυα από το ιατρικό προσωπικό και τα μέλη της οικογένειας. Όταν ήταν 9 μηνών, ο Conner και ο Carter μπορούσαν επιτέλους να επισκεφτούν ο ένας τον άλλο σαν ξεχωριστοί δίδυμοι και να επανακτήσουν τον αδερφικό τους δεσμό.

Ο Bryan και η Michelle καλωσόρισαν τα σιαμαία δίδυμα αγοράκια τους στις 12 Δεκεμβρίου του 2014, στο Jacksonville της Φλόριντα.

Σύμφωνα με το CNN, το συνολικό ποσοστό επιβίωσης σιαμαίων διδύμων είναι ανάμεσα στο 5% με 25%, με περίπου 75% των επεμβάσεων χωρισμού των διδύμων να έχουν ως αποτέλεσμα την επιβίωση του ενός από τους δύο τουλάχιστον.

5 μήνες αργότερα, τα δίδυμα-θαύμα υποβλήθηκαν σε επιτυχημένη επέμβαση διαχωρισμού.

Η μητέρα του είπε: «Είμαστε ευγνώμονες σε όσους φρόντισαν τα μωρά μας. Τους εμπιστευτήκαμε πολύ και ήταν τόσο καλοί σε μας και την οικογένειά μας. Ανυπομονούμε να πάρουμε τον Carter και τον Conner σπίτι!»

Η Michelle συνεχίζει να κάνει στο Facebook δημοσιεύσεις για την πορεία των αγοριών. Λέει ότι είναι πίσω όσον αφορά την ανάπτυξή τους, αλλά σιγά σιγά τα καταφέρνουν.

Αλλά το πιο σημαντικό, ο Carter και ο Conner είναι δυο πολύ χαρούμενα μωρά!!

Originally posted 2016-07-15 12:30:38.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: