Οι νέες τιμές για το Micra,το supermini της Nissan

Με τέσσερα διαφορετικά είδη εξοπλισμού έρχονται τα Micra στην Ελλάδα. Οι  υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις εκδόσεις Energy,  Acenta και  Techna το αυτοκίνητο που τους ταιριάζει περισσότερο. Τώρα για τους πιο απαιτητικούς πελάτες  η Nissan πρόσθεσε στη γκάμα της και την 4η έκδοση που είναι η N-Sport.

Η βασική τιμή για το Micra που εντάσσεται στην κατηγορία των supermini, ξεκινάει από 14.190 ευρώ και φυσικά ανεβαίνει ανάλογα με την έκδοση αλλά και τις επιλογές του κάθε αγοραστή.

Αυτό το Micra που ξεχωρίζει και μαγνητίζει κυρίως τη νέα γενιά οδηγών είναι  το N-Sport. Αναβαθμισμένο και  σχεδιασμένο στις γραμμές που ορίζουν οι σπορ καταβολές. Αν περάσει από μπροστά σας θα το καταλάβετε.

Εξωτερικά διακρίνεις τα  γυαλιστερά μαύρα μπροστινά, πίσω και πλαϊνά φινιρίσματα καθώς επίσης και τα νέα μαύρα καλύμματα στους καθρέπτες. Οι ζάντες είναι Perso των 17 ιντσών, από ελαφρύ κράμα μαύρου χρώματος.

Οι προβολείς  ομίχλης καθώς και οι προβολείς του MICRA διατίθενται με στάνταρ  πλήρη LED φωτισμό.

Το MIcra N- Sport  ξεχωρίζει και στο εσωτερικό. Τα καθίσματα  είναι εργονομικά σχεδιασμένα για καλύτερη υποστήριξη του οδηγού και συνοδηγού στις στροφές. Το καλό είναι ότι ακόμη και στα μεγάλα ταξίδια δεν κουράζουν. Τα καθίσματα αυτά είναι με ένθετα Alcantara  ενώ αντίστοιχη είναι η επένδυση  στο ταμπλό.

Η έκδοση Techna, που θεωρείται ότι είναι η πιο πλούσια από τις εκδόσεις Energy και  Acenta, ενσωματώνει εξοπλισμό με προηγμένες δυνατότητες τεχνολογίας ψυχαγωγίας και  οδήγησης.

Η Techna διαθέτει το Nissan Intelligent Mobility. Έχει το σύστημα κάμερας Intelligent Around View Monitor της Nissan, που βοηθάει αποτελεσματικά τους οδηγούς όταν παρκάρουν η ξεπαρκάρουν. Ανιχνεύει κάθε κινούμενο αντικείμενο και ταυτόχρονα προειδοποιεί  στα τυφλά σημεία.

Στην έκδοση αυτή οι λάτρεις της μουσικής θα ικανοποιηθούν απόλυτα με το ηχοσύστημα της Bose Personal. Το σύστημα αυτό καθώς επίσης και το σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect, με πλοήγηση TomTom, διατίθεται προαιρετικά  για όλες τις  εκδόσεις εκτός από τη βασική που είναι η Energy.

Από την έκδοση Energy και πάνω, το MICRA είναι εξοπλισμένο με βασικές τεχνολογίες ασφάλειας όπως  Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control και Intelligent Trace Control για βελτιωμένο χειρισμό σε δύσκολες συνθήκες.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό για τις  εκδόσεις Acenta , Techna και N-Sport υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης του  Apple CarPlay με αναγνώριση φωνής Siri και το Android Auto με Google Assistant.

Δυναμικός και αποδοτικός κινητήρας Euro 6d

Η γρήγορη έκδοση του Micra με τον  ενισχυμένο  1000άρι υπερτροφοδοτούμενο  κινητήρα αποδίδει  92PS  και αλλάζει τα δεδομένα της οδήγησης  στη μικρή κατηγορία.

Ο κινητήρας είναι συμβατός με το πρότυπο εκπομπών Euro 6d και προφέρει καλύτερη κατανάλωση καυσίμου αλλά και μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Οι μηχανικοί της Nissan με την αλλαγή που έκαναν στην  καμπύλη ενισχυμένης ροπής  κατάφεραν  μεγαλύτερη απόδοση  με λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων.

Με αυτό τον τρόπο η οδήγηση μέσα στην πόλη είναι ξεκούραστη και αρκετά οικονομική.

Μπορείτε να βρείτε το  MICRA με τον ίδιο κινητήρα και με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic που διαθέτει τεχνολογία D-step.

Η τεχνολογία D-step    προσφέρει ταχύτερα downshifts (κατεβάσματα) και καλύτερη οικονομία καυσίμου. Έχει μια  πιο “εκλεπτυσμένη” παροχή ισχύος σε σύγκριση με ένα συμβατικό κιβώτιο CVT. Και αυτό το καταλαβαίνει ο οδηγός όταν πατήσει απότομα και δυνατά το πεντάλ του γκαζιού.

Η τιμή του MICRA με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic ξεκινά από τις 16.190 ευρώ. Το αυτόματο κιβώτιο Xtronic είναι δανικό για αστικά περιβάλλοντα με πυκνή κυκλοφορία. Τέλος η ομαλή αλλαγή ταχυτήτων, βοηθά τον οδηγό  κυρίως όταν βρίσκεται σε δρόμους με πυκνή κίνηση και ασταμάτητα «ξεκίνα –σταμάτα».

Οι νέες τιμές για το Micra,το supermini της Nissan gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: