Οι μεγαλύτερες τάσεις στα δαχτυλίδια αρραβώνα για το 2019

Όσο παραδοσιακή ή προοδευτική κι αν είσαι αναφορικά με το στιλ σου, τα πράγματα αλλάζουν όταν πρόκειται να επιλέξεις το δαχτυλίδι του αρραβώνα.

Ναι, πολλές γυναίκες προτιμούν ένα πιο διαχρονικό σχέδιο το οποίο θα μπορούν να κοιτούν μετά από πολλά χρόνια και ακόμα να θεωρούν επίκαιρο, σε άλλες όμως, αρέσει να ενδίδουν στις εναλλακτικές προτάσεις που κάνουν οι σχεδιαστές κοσμημάτων κάθε χρόνο, οι οποίες μπορεί να ταιριάζουν απόλυτα στην προσωπικότητά τους.

Όπως και να “χει το ζητούμενο είναι ότι τάσεις που προκύπτουν κάθε νέα χρονιά, είτε είναι πιο παραδοσιακές, είτε πιο ιδιαίτερες, όλες έχουν ενδιαφέρον. Τα φετινά trends στα δαχτυλίδια αρραβώνα τιμούν τους πολύτιμους λίθους, με αποτέλεσμα εκπληκτικές δημιουργίες. Και του γάμου να μην είσαι, αυτές οι τάσεις θα σε κάνουν να πεις το «ναι».

Σχήμα «δάκρυ»

 

Ryan Pouncy/Unsplash

Ένα μονόπετρο σε σχήμα «δάκρυ» είναι σίγουρα από τα πιο διάσημα σχέδια. Μέχρι και σήμερα αποτελεί από τις top επιλογές για δαχτυλίδι αρραβώνα. Η πέτρα σε αυτό το σχήμα, συνήθως τοποθετείται στο κέντρο ή λίγο πλαγιαστά ώστε να μπορεί να συνδυάζεται και με άλλα δαχτυλίδια.

Κίτρινο διαμάντι

 

Μπορεί και να οφείλεται στη Lady Gaga αυτή την τάση, από την στιγμή που φόρεσε ένα κίτρινο διαμάντι 128 καρατίων στα φετινά βραβεία Όσκαρ. Είτε ξεκίνησε αυτή το trend, είτε όχι, δεν έχει σημασία. Το ζήτημα είναι ότι η τάση αυτή επιστρέφει (παλαιότερα γυναίκες επέλεγαν συχνότερα αυτή την πέτρα για το δαχτυλίδι αρραβώνα τους) και η αλήθεια είναι, ότι πρόκειται από τις αγαπημένες μας. Ναι, το κίτρινο χρώμα είναι πιο ασυνήθιστο, παρ” όλα αυτά είναι τόσο κομψό, όσο και μοναδικό.

Οβάλ

Έχει ένα σημαντικό ατού, αυτό το κόψιμο. Ακόμα και τα καράτια να μην είναι πολλά, το οβάλ σχήμα του δαχτυλιδιού δείχνει πιο μεγάλο απ” ότι είναι στην πραγματικότητα. Αυτό είναι καλό για όσους θέλουν να σώσουν μερικές χιλιάδες ευρώ για τον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Χρωματιστές πέτρες

Jonathan Brady/Pool Photo via AP

Οι νέες τάσεις θέλουν τα δαχτυλίδια αρραβώνα να έχουν περισσότερο χρώμα. Οι χρωματιστές πέτρες θα αναδείξουν το κόψιμο τους, ακόμα και αν το σχέδιο είναι παραδοσιακό. Αν η πέτρα είναι σε απόχρωση διαφορετική από την κλασική, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Κεντρική φωτογραφία: Alekon pictures /Unsplash

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: