Οι λόγοι που ο Γιαννακόπουλος "τελείωσε" οριστικά από τον Παναθηναϊκό

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε μιλήσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο επί σειρά ετών ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έριξε βόμβες στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας ότι αποχωρεί άμεσα από τα διοικητικά της ομάδας και περιμένει κάποιον αγοραστή για τις μετοχές της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πειστεί

και δεν θα αφήσει την ομάδα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να μπορεί να συμβεί. Αυτή τη στιγμή η αποχώρηση του Γιαννακόπουλου από τα διοικητικά της ομάδας φαντάζει οριστική. Σίγουρα μεγάλο ρόλο έπαιξε και η κόντρα του γνωστού επιχειρηματία με τους οπαδούς της ομάδας που έφτασαν σε σημείο να επιτεθούν και στο σπίτι του. Υπάρχουν τέσσρα σημεία που δείχνουν ότι η αποχώρηση είναι δεδομένη για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Σύμφωνα με το sportime οι λόγοι είναι οι εξής:
  1. Σχέσεις με Euroleague. Αν ακούσατε ή διαβάσατε τις δηλώσεις των Αλβέρτη και Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός έχει περάσει σε τελείως διαφορετική λογική. Εγκαταλείπει τις εκρηκτικές σχέσεις με την Euroleague. Περνάει σε μια νέα φάση, όπου πάντα θα ασκεί έλεγχο και κριτική αλλά όχι με αυτό τον τρόπο που είχε ως τώρα. Που δεν οδήγησε πουθενά αλλού εκτός από πρόστιμα.
  2. Ήρεμη πολιτική. Από τη φύση του ο Δ.Γ. είναι «επιθετικός» παίκτης. Του αρέσουν τα ρίσκα, είναι αυθόρμητος κι εκρηκτικός στις αντιδράσεις του και γι’ αυτό ξεφεύγει από τα όρια. Η ΚΑΕ είχε παρασυρθεί- φυσιολογικά- στο ίδιο ταμπεραμέντο. Πιστεύουμε ότι ήταν ξεκάθαρη η θέση των δύο εμβληματικών αρχηγών στη συνέντευξη Τύπου.
  3. Το «αντίο» στον Παππά. Ουδέποτε έκρυψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την αγάπη του στον παίκτη. Σε κάποιες από τις συζητήσεις του τον είχε τοποθετήσει στην κορυφαία ομάδα όλων των εποχών. Υπερβολή; Σίγουρα, αλλά αυτό δείχνει τη συμπάθεια στον Παππά. Κι ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει να παραμείνει τελικά με τη νέα… τάξη πραγμάτων, αποχώρησε. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι με Γιαννακόπουλο ο Παππάς δε θα είχε φύγει ποτέ.
  4. Αυτό… πάει να γίνει. Νεμάνια Νέντοβιτς… Από το 2016, όταν κι έληξε άδοξα η συνεργασία με τον Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς (συν τις περιπτώσεις κυρίως Πάβλοβιτς και Ραντούλιτσα και λιγότερο Κούζμιτς), ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν είχε αποκτήσει Σέρβο παίκτη ή προπονητή. Μιλάμε για τέσσερις σεζόν… Τώρα πάει να «σπάσει» κι αυτό το «ταμπού» και οι πράσινοι να πάνε για Σέρβο παίκτη.
Και τα τέσσερα αυτά στοιχεία είναι ενδεικτικά, μαζί φυσικά με την απόφασή του να βάλει λουκέτο στα Media που είχε («Πράσινη» και «Leoforos.gr») και συνδέονταν με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: athlitikotetradio.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: