Οι κούκλες κόρες των διάσημων του Χόλιγουντ (φωτό)

Εκρηκτικές και ενδιαφέρουσες παρουσίες, όλες με άσσο στο μανίκι τους την εξωτερική τους εμφάνιση, ακολουθούν το δρόμο της υποκριτικής, του θεάματος ή του μόντελινγκ, κρύβοντας παράλληλα από πίσω τους ένα μεγάλο όνομα. 

Αυτό των επώνυμων γονιών τους, που τις περισσότερες φορές μετατρέπεται σε εισιτήριο για να ανοίξει μπροστά τους ο λαμπερός κόσμος του Χόλιγουντ. Από τις κόρες των Στίβεν Σπίλμπεργκ και Κλιντ Ίστγουντ μέχρι εκείνες των Κιμ Μπάσιντζερ και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ,  οι φωτογραφίες και το βιογραφικό τους αξίζει της προσοχής σας! 

Σάσα Σπίλμπεργκ: Κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ, η 25χρονη ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε μερικές ταινίες του πατέρα της, όπως το «The Terminal», ενώ είναι μέλος μιας ροκ μπάντας που έχει δημιουργήσει με τον αδερφό της. 

Φραντσέσκα Φίσερ-Ίστγουντ: Εκρηκτική και με ομορφιά που σαγηνεύει, η θυγατέρα του Κλιντ Ίστγουντ χαράσσει τα δικά της χνάρια στον κόσμο της ψυχαγωγίας και ισορροπεί ανάμεσα σε υποκριτική και μόντελινγκ. Επιθυμία της; Να βρεθεί στο δρόμο της Κέιτ Μπλάνσετ, της Αντζελίνα Τζολί και της Σαρλίζ Θέρον. 

Μπρία Μέρφι: Μία από τα οκτώ παιδιά του Έντι Μέρφι, η καλλονή έκανε κάποιες μικρές συμμετοχές σε φιλμ, όπως σε αυτό του πατέρα της, «Daddy Day Care», αλλά τελικά την κέρδισε το μόντελινγκ!

Λορέιν Νίκολσον: Κληρονομώντας το ταλέντο της υποκριτικής από τον πατέρα της, Τζακ Νίκολσον, η ξανθιά ηθοποιός έχει γίνει περισσότερο γνωστή για το ρόλο της στην ταινία-βιογραφία «Soul Surfer». 

Άιρλαντ Μπάλντουιν: H κόρη του Άλεκ Μπάλντουιν και της Κιμ Μπάσιντζερ δηλώνει μοντέλο, αλλά ξέρει όσο τίποτα άλλο να παίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων και των social media. 

Κάθριν Σβαρτσενέγκερ: Θα μπορούσε να είναι μοντέλο, αλλά η 26χρονη κόρη του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποφάσισε να γίνει συγγραφέας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι εκρηκτική!

 

reader.gr

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: