Οι καλύτερες street style εμφανίσεις από την Haute Couture στο Παρίσι

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι η μόδα γράφεται στις πασαρέλες αλλά οι τάσεις διαμορφώνονται στους δρόμους!

Η Εβδομάδα Υψηλής ραπτικής είναι πάντα το αποκορύφωμα της χρονιάς. Καθώς διανύουμε τον μήνα της couture, κάναμε μια πρώτη στάση στο Παρίσι και οι εμφανίσεις στους δρόμους της Πόλης του Φωτός δεν απογοήτευσαν. Η Εβδομάδα Υψηλής ραπτικής του Παρισιού για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 ξεκίνησε με την επιστροφή του Daniel Roseberry ως Καλλιτεχνικό Διευθυντή του οίκου Schiaparelli και την πρώτη συλλογή ραπτικής του Glenn Martens για τον Jean Paul Gaultier. Άλλοι οίκοι που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό με τις επιδείξεις τους συμπεριλαμβάνουν τους Chanel, Dior, Valentino, Εllie Saab και τέλος τον οίκο Fendi, ο οποίος έδωσε τη σκυτάλη του στη Ρώμη.

Παρόλο που λόγω της πανδημίας δεν υπήρχε το πλήθος κόσμου που συνηθίζεται άλλες χρονιές στις Εβδομάδες Μόδας, δεν ήταν λίγες οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν. Από τον Kanye West και την Julia Fox που έκαναν το ντεμπούτο τους στην εβδομάδα μόδας με μια σειρά από matching looks μέχρι και την Chiara Ferragni, η οποία επέλεξε total white για την επίδειξη μόδας Schiaparelli Haute Couture, οι εμφανίσεις που μας χάρισαν απεριόριστη έμπνευση για μοναδικά, game-changing σύνολα ήταν πολλές.

Οι καλύτερες street style εμφανίσεις από την Haute Couture στο Παρίσι

Gaultier x Glenn Martens: Η συνεργασία σήμανε την επιστροφή των πιο iconic prints του Oίκου

Εκτός από τους διάσημους καλεσμένους, τα looks των fashion insiders και fashionistas στη γαλλική πρωτεύουσα είναι αυτά που θα διαμορφώνουν τις δικές τους τάσεις στη μόδα.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τους πιο fashionable επισκέπτες στους δρόμους του Παρισιού για την σεζόν Καλοκαίρι 2022 που θα μας δώσουν για όλη την υπόλοιπη σεζόν πολύ έμπνευση:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree

Διαβάστε επίσης

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: