Οι καλύτερες εφαρμογές dating για το 2021

Ήρθε η ώρα να φλερτάρεις, ακόμη και να βρεις το άλλο σου μισό.

Ανεξάρτητα από το εάν ψάχνεις την αδελφή ψυχή σου ή απλά θες να βγεις με κάποιον για διασκέδαση, υπάρχουν πάντα τα κατάλληλα apps για εσένα. Ζούμε στην εποχή της απόλυτης και οι εφαρμογές υπάρχουν για να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, και φυσικά πιο εύκολη.

Περίπου 44,2 εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν τα #datingapps για να βρουν σύντροφο, να φλερτάρουν ή απλά να βγουν μερικά ραντεβού. Σύμφωνα με έρευνες από το 2020 μέχρι και σήμερα σημειώθηκε αύξηση ζήτησης της τάξεως του 700% στις εφαρμογές αυτές.

«Νομίζω ότι η πανδημία έκανε τους ανθρώπους πιο δεκτικούς στο online dating», δήλωσεστο Inside Hook ο Dr. Jess Carbino, πρώην κοινωνιολόγος των εφαρμογών Τinder και Bumble.

«Οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι υπάρχει μια ισχυρή ανάγκη για ανθρώπινη σύνδεση μετά το lockdown και ότι οι σχέσεις είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία τους», συμπλήρωσε.

Η αλήθεια είναι πως η δύσκολη περίοδος που βιώσαμε ώθησε πολλούς ανθρώπους στο online dating αφού θέλησαν να καλύψουν τις συναισθηματικές και ερωτικές τους ανάγκες. Η επικοινωνία με τους άλλους επηρεάζει άλλωστε άμεσα την ψυχολογία μας. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες εφαρμογές διατίθενται δωρεάν από το app store (για iphone) ή το Play Store (για android).

Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές dating είναι:

1) Tinder

2) eHarmony

3) Bumble

4) Hinge

5) OkCupid

6) Raya

Πηγή κεντρικής: unsplash.com

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: