Οι καλύτερες διάσημες εμφανίσεις που είδαμε στο Instagram την εβδομάδα που πέρασε

Διάβασε επίσης:
 

Το καλό με αυτό είναι ότι πλέον ζούμε σε μια εποχή, που αν αυτό το κομψό σύνολο που θα φορέσουν είναι πραγματικά καλό, η φωτογραφία θα κυκλοφορήσει παντού στο διαδίκτυο. Αν είμαστε ακόμα πιο τυχερές, υπάρχει και το σενάριο του να ποστάρουν οι γυναίκες αυτές την εμφάνιση στο προφίλ τους στο Instagram με όλες τις λεπτομέρειες του outfit τους (βλ. ποιου brand είναι τα ρούχα κτλ.), δίνοντάς μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε το ίδιο ακριβώς item με τις αγαπημένης μας σταρ.

Δες ακόμη:

Το ζήτημά όμως δεν είναι αυτό. Δεν μας απασχολεί πάντοτε ποιον σχεδιαστή επέλεξε να στηρίζει μια celebrity με την εμφάνισή της. Αυτό που τελικά μας ενδιαφέρει περισσότερο, είναι το αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα stylish look; Μας εμπνέει με κάποιον τρόπο; Μπορούμε να πάρουμε ιδέες από αυτό και -ρεαλιστικά πάντα- να το υιοθετήσουμε κι εμείς (ή μερικά στοιχεία του συνόλου τουλάχιστον τα οποία μπορούμε να υποστηρίξουμε); Αυτά είναι πιο εύλογα ερωτήματα καμιά φορά, από το πολυπαιγμένο «τι φόρεσε;».

Με αφορμή, λοιπόν, τον φθινοπωρινό καιρό που όλο και πιο συχνά τώρα, κάνει την παρουσία του αισθητή στη χώρα μας, κοιτάξαμε τα προφίλ των αγαπημένων μας γυναικών στο Instagram (Ελληνίδων και ξένων) που πρόσφεραν fashionable φθινοπωρινές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό.

Bella Hadid

Ένα statement πανωφόρι σαν αυτό της Bella Hadid είναι ο τέλειος τρόπος να υποδεχτείς το φθινόπωρο στην ντουλάπα σου. Ένα oversized δερμάτινο jacket είναι μια κλασική επιλογή και ένα ρούχο που θα φοράς για χρόνια.

Alexa Chung

Το ’60s εμπνευσμένο φόρεμα της Alexa Chung μας υπενθυμίζει ότι ένα μίνι φόρεμα μπορεί να φορεθεί κι αυτή τη σεζόν, αν το φόρεμα έχει μακριά μανίκια.

Ελένη Βαΐτσου

Ένα μάξι, ρομαντικού ύφους φόρεμα είναι το τέλειο ρούχο για το φθινόπωρο. Συνδύασε με sneakers ή καουμπόικες μπότες.

Rosie Huntington-iteley

Η Rosie Huntington-iteley ταίριαξε τη φούστα με το σακάκι της. Το κομψό σύνολο συνόδευσε με ένα ζευγάρι πέδιλα. Μπορείς να αντικαταστήσεις τα παπούτσια με ένα ζευγάρι ankle boots.

Olivia Palermo

Η Οlivia Palermo συνδύασε δύο must του φθινοπώρου μαζί: ένα σακάκι και ένα καρό παντελόνι.

Βίκυ Καγιά

 

Ένα μονόχρωμο μαύρο σύνολο είναι πάντα διαχρονικό. Ειδικά, αν πρόκειται ένα πλεκτό ζιβάγκο φόρεμα και κολάν σε αθλητικού ύφους αισθητική.

Ηλιάνα Παπαγεωργιου

Μια ολόσωμη φόρμα σε ουδέτερη χρώμα είναι must, το φθινόπωρο, τον χειμώνα, την άνοιξη, το καλοκαίρι. Με λίγα λόγια πάντα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε μια σε μπεζ χρώμα και συνδύασε με λευκά sneakers.

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: