Οι καλεσμένοι της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή «Thrive» (trailer)

H εβδομαδιαία εκπομπή ευεξίας «Thrive», με παρουσιάστρια τη Ζέτα Δούκα, προβάλλεται πλέον στον ΑΝΤ1 στις 12:00 το μεσημέρι.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, o ηθοποιός Θανάσης Αλευράς συζητά με τη Ζέτα Δούκα για την αξία που έχει το να μπορούμε να ζητάμε βοήθεια, όταν τη χρειαζόμαστε. «Δεν χρειάζεται να είσαι στο τέλος του γκρεμού για να συμβουλευτείς κάποιον» εξηγεί και συμπληρώνει, ότι πλέον ζει καλύτερα γιατί περνά περισσότερο χρόνο με φίλους εκτός δουλειάς. Τέλος, αναφέρεται και στην ψωρίαση, το αυτοάνοσο νόσημα που τον ταλαιπωρεί από το 2004.

Στη συνέχεια, η νευρολόγος – ψυχίατρος Νίκη Μαρκογιάννη μιλά στην εκπομπή «Thrive» για τις απαιτήσεις του επαγγέλματός της, αλλά και για το πώς βίωσε η ίδια την μητρότητα. «Η εγκυμοσύνη είναι σαν τον σπόρο που φυτεύεται στη μάνα-γη. Εκείνη τον αγκαλιάζει, τον υποστηρίζει, τον θρέφει και τον βοηθάει» τονίζει χαρακτηριστικά.

Τέλος, και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του ThriveGlobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας μιλήσει για το πώς μπορούμε να μάθουμε να αντιμετωπίσουμε το στρες στον εργασιακό μας χώρο.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: