Οι καλεσμένοι σήμερα και την Κυριακή στο «Mega Star» (trailer)

Το «MEGA STAR», η πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, με το μοναδικό ρεκόρ των 22 συνεχόμενων σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα, επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στο MEGA με παρουσιάστρια τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη. Προσαρμοσμένη στα ακούσματα, τα trends και τις τάσεις της εποχής, η αγαπημένη εκπομπή μας κρατάει συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 17:40.

Σήμερα, Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, το «MEGA STAR» έρχεται σε άκρως εορταστικούς ρυθμούς με αφιερώματα σε καλλιτέχνες και τραγούδια που άφησαν εποχή.  Η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται την αγαπημένη Ήβη Αδάμου, που έρχεται να μας διασκεδάσει με μία ξεχωριστή unplugged διασκευή από το ντουέτο της με τον Γιώργο Μαζωνάκη, «Φωτιά μου». Ο Αντώνης θα την υποβάλλει σ’ ένα πρωτότυπο γλωσσικό challenge χαρίζοντάς μας αστείες στιγμές.
Ακόμα, η Έλενα Παπαρίζου σε μία αποκλειστική συνέντευξη αποκαλύπτει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τα επόμενά της βήματα. Φυσικά, από το «MEGA STAR» δε θα μπορούσε να λείπει το ελληνικό chart αγαπημένων επιτυχιών όπως διαμορφώθηκαν από τις προτιμήσεις του κοινού.
Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου σε αποκλειστική μετάδοση για την Ελλάδα μέσα από το «MEGA STAR» έρχεται ο μοναδικός Robbie Williams, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην παγκόσμια μουσική σκηνή. 
Ακόμα, η Ήβη Αδάμου, θα μας παρουσιάσει unplugged ένα medley επιτυχιών της, ενώ  η Μαντώ και ο Αντώνης θα μας ενημερώσουν για το international chart αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν και θέλουμε να μάθουμε για τη μουσική που αγαπάμε!

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας
Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη
Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: