Οι Ιταλοί μπέρδεψαν τον Samuel Jackson και τον Magic Johnson με μετανάστες που "τρώνε" τα λεφτά των φορολογουμένων [φωτο]

Ο ηθοποιός, Samuel L. Jackson, και ο πρώην μπασκετμπολίστας του NBA, Magic Johnson, απολάμβαναν τις διακοπές τους στην Ιταλία, όταν, αφού έκαναν τα ψώνια τους, αποφάσισαν να ξεκουραστούν για λίγο σε ένα παγκάκι.

Βλέποντας αυτό το στιγμιότυπο στο προφίλ του Johnson στο Twitter, ένας κωμικός έφτιαξε ένα meme με την φωτογραφία τους, γράφοντας αστειευόμενος: «Με τους πόρους της Boldrini ψωνίζουν στο Forte dei Marmi, Prada με τα δικά μας 35 ευρώ. Μοιραστείτε αυτή την φωτογραφία αν είστε έξαλλοι».

Οι Ιταλοί, όμως, φαίνεται πως πίστεψαν αυτό που έβλεπαν, καθώς εμφανίστηκαν σχόλια όπως «ντροπή» και «αηδία» κάτω από την ανάρτηση. Βέβαια, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πόσοι από τους 1.826 που την έκαναν share, κατάλαβαν το αστείο και ποιοι όχι.

Η λεζάντα αυτή αναφέρεται στην Laura Boldrini, President of the Chamber of Deputies of Italy, η οποία έχει δεχτεί κριτική για την ανοιχτή πολιτική της σχετικά με το μεταναστευτικό.

Επιπλέον, λανθασμένα έχει ακουστεί ότι οι μετανάστες λαμβάνουν καθημερινά 35 ευρώ από τα χρήματα των φορολογούμενων, κάτι που έχει χαρακτηριστική ως ψευδής είδηση πολλές φορές.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: