Oι Ιnfluencers έβαλαν τα καλά τους και πήγαν στη ψηφιακή Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης

Oι Ιnfluencers έβαλαν τα καλά τους και πήγαν στη ψηφιακή Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης

Δες πώς αυτές οι 10 Ιnfluencers έμειναν κομψές ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Για μια Influencer, η εβδομάδα μόδας είναι σαν τους Ολυμπιακούς. Έχει περάσει όλον τον χρόνο με το να προετοιμάζεται για αυτήν τη στιγμή, να δει δηλαδή τις νέες συλλογές από κοντά, να συνδεθεί με άλλα άτομα στη βιομηχανία και φυσικά, να αναδείξει το προσωπικό της στυλ. Παρόλο που η πλειοψηφία των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν ψηφιακά, οι influencers έβαλαν τα καλά τους. Όπως αποδεικνύεται, οι περισσότερες έβαλαν τα ίδια outfits που θα έβαζαν αν καθόντουσαν στην πρώτη θέση.

Η προηγούμενη σεζόν ήταν η πρώτη φορά που οι συντάκτες και οι influencers έμαθαν πώς να αντιμετωπίσουν έναν ψηφιακό μήνα μόδας, πράγμα που σήμαινε να σκεφτούν ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να δουλέψουν με τα brands από το σπίτι. Ωστόσο, παρά τις μεταβαλλόμενες συνθήκες, οι προτεραιότητες τους για την πασαρέλα παρέμειναν οι ίδιες.

Θέλεις, λοιπόν, να μάθεις τι έκαναν οι influencers φέτος για να γιορτάσουν αυτόν τον μήνα μόδας; Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να μάθεις τι φόρεσαν στο σπίτι τους τα αγαπημένα μας fashion girls.

Οκτώ TikTok fashion influencers που πρέπει να ακολουθήσεις αμέσως για στυλιστικά tips

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: