Οι ημιαγωγοί… ανέβαλαν τη φετινή έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα

Η προγραμματισμένη ημερομηνία για την Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑUTOKINHΣΗ Anytime» ήταν για τις 23-31 Οκτωβρίου 2021 στον εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Τα προβλήματα όμως που έχουν προκύψει με τους ημιαγωγούς έχουν «φρενάρει» την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και έτσι οι περισσότερες αντιπροσωπείες δεν μπορούν να εισάγουν αυτοκίνητα αφού οι «παραγγελίες» έχουν «κολλήσει».

Από την στιγμή που δεν εισάγονται καινούρια αυτοκίνητα η προγραμματισμένη Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑUTOKINHΣΗ Anytime» δεν μπορεί να γίνει. Έκθεση Αυτοκινήτου χωρίς νέα μοντέλα δεν έχει κανένα νόημα.

Έτσι η ημερομηνία της έκθεσης μετατέθηκε για τον Μάιο του 2022 στον ίδιο εκθεσιακό χώρο.

Η αλλαγή ημερομηνίας και μεταφορά έγινε κατόπιν προτροπής και με τη σύμφωνη γνώμη των Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, που στηρίζουν στο σύνολό τους το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό γεγονός της χώρας.

Το πρόβλημα είναι γενικότερο

Οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις των καινούριων αυτοκινήτων είναι σε παγκόσμιο επίπεδο. Το πρόβλημα με τους ημιαγωγούς έχει προκαλέσει αναστάτωση στην αγορά. Πολλοί από τους υποψήφιους αγοραστές έχουν δώσει προκαταβολές. Αλλά κανένας δεν μπορεί να υποσχεθεί πότε οι παραγγελίες αυτές θα υλοποιηθούν γιατί στα περισσότερα εργοστάσια δεν βγαίνουν αυτοκίνητα από τις γραμμές παραγωγής.

Είναι λογικό χωρίς καινούρια αυτοκίνητα έκθεση να μην μπορεί να «στηθεί» .Η έκθεση στην Ελλάδα αποτελεί σημείο αναφοράς και έχει καθιερωθεί μοναδική για την επισκεψιμότητά της, αλλά και την εμπορική δυναμική της έναντι άλλων «ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ» αυτοκινήτου εδώ και 35 χρόνια.

H Έκθεση «ΑUTOKINHΣΗ Anytime» για να έχει επιτυχία πρέπει να έχει τόσο καινούριες εκδόσεις αυτοκινήτων όσο και νέα ηλεκτρικά μοντέλα. Πρέπει να έχει πρεμιέρες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης γίνονται παράλληλες εκδηλώσεις όπως test drives νέων μοντέλων η ομιλίες που αφορού το αυτοκίνητο και την ασφάλεια από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου.

Στόχος της Έκθεσης «ΑUTOKINHΣΗ Anytime» είναι να μετατρέψει την Αθήνα, τις ημέρες διεξαγωγής της, σε ένα future innovative hub σε ό,τι αφορά στον κόσμο των μετακινήσεων και του αυτοκινήτου.

Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, πρωτότυπα οχήματα, νέες τεχνολογίες και εφαρμογές του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις αλλά κυρίως η οικολογική μετακίνηση, θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών εκδηλώσεων της Έκθεσης, έχοντας πάντα στο επίκεντρό της τον καταναλωτή και τις ανάγκες του. Υπομονή μέχρι τον Μάιο.

Περικλής Χαλάτσης

Οι ημιαγωγοί… ανέβαλαν τη φετινή έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: