Οι hot τσάντες των 90s ήρθαν ξανά στο προσκήνιο και τις κρατάνε όλα τα it girls

Γιατί ποια δε θέλει να είναι κομψή και άνετη στις εξόδους της;

Pop κουλτούρα, μία πιο ανέμελη διάθεση και vibes από τα μεγάλα αστέρια της εφηβείας σου είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της δεκαετίας των 90s. Μπορεί μέχρι σήμερα αυτή να θεωρείται έντονα βαμμένη από ένα πιο κιτς στοιχείο, όμως, ακόμα κι αυτό έχει μία νοσταλγική συναισθηματική σχέση με σένα.

Οι μικροί όγκοι των 90s

Από την εν λόγω δεκαετία ξεπήδησαν αρκετά trends. Τα παντελόνια καμπάνα είχαν την τιμητική τους, ενώ οι μπλούζες με τα slogan ήταν τα tops που κάθε μία είχε στην ντουλάπα της. Τι συνέβαινε, όμως, στον τομέα των αξεσουάρ;

Οι hot τσάντες των 90s ήρθαν ξανά στο προσκήνιο και τις κρατάνε όλα τα it girls

Τα κορίτσια ήθελαν να κρατούν στα χέρια τους μικρές τσάντες. Το μέγεθός τους ήταν τέτοιο που χωρούσε τα βασικά, αλλά που δεν ενοχλούσε καθόλου στην καθημερινότητα.

Lingerie Trend: Η τάση που κάνει τα εσώρουχα βασικό μέρος του outfit

Η ανάγκη για μεγάλους όγκους

Όσο ο καιρός περνούσε, οι τσάντες αποκτούσαν όλο και μεγαλύτερο όγκο. Οι απαιτήσεις αυξάνονταν, τα gadgets και οι ατζέντες που έπρεπε να μεταφερθούν απαιτούσαν περισσότερο χώρο και τα office κορίτσια κατέληξαν με oversized bags.

Η επιστροφή του μινιμαλισμού

Τώρα, όμως, η ανάγκη για μικρότερες τσάντες επιστρέφει. Λογικό, αν σκεφτείς ότι τα πράγματα που μεταφέρεις μαζί σου μικραίνουν. Οι λίστες έγιναν εφαρμογές. Ενίοτε δε φέρνεις μαζί σου πορτοφόλι γιατί μπορείς να πληρώσεις ακόμα και με το κινητό.

Mom Jeans: Πώς θα τα φορέσεις το καλοκαίρι χωρίς να «σκάσεις» από τη ζέστη

Baguette bags, slouchy bags, mini handbags, κ.α. κυκλοφορούν σε κάθε σχέδιο και χρώμα δίνοντας αρκετές επιλογές στην κάθε γυναίκα για να μπορεί να συνδυάσει με τις εμφανίσεις της. Πολλά brands, μάλιστα, τις επαναφέρουν σε μία πιο eco-friendly εκδοχή τους.

Με αυτόν τον τρόπο, είσαι πιο άνετη στις εξόδους σου από το πρωί έως το βράδυ.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: