OI ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…

OI ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

Επιστολή προς την γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ απέστειλαν οι γυναίκες του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την ημέρα των γυναικών στις 8 Μαρτίου, προσκαλώντας την στην Αθήνα, για να διαπιστώσει, όπως αναφέρουν,…
«ποια πραγματικότητα έχετε δημιουργήσει με τη στρατηγική της αδιαφορίας σας για τις Ελληνίδες».

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

«Κυρία Λαγκαρντ, στο πρόσφατο παρελθόν δογματίσατε αβασάνιστα εναντίον μας όπως διαβάσαμε σε πρωτοσέλιδα συνέντευξη σας στη βρετανική εφημερίδα Guardian με τίτλο «Ήρθε ή ώρα να πληρώσετε μην περιμένετε συμπάθεια».
Πρόσφατα επίσης στο ΔΝΤ που διευθύνετε, τίναξε στον αέρα τις προβλέψεις του για την , επειδή οι άνθρωποί σας δεν κατανόησαν πλήρως πως οι προσπάθειες λιτότητας της κυβέρνησης μας – έτσι όπως πειθαναγκαστικά της επιβλήθηκαν θα υπονομεύσουν την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Κυρία Λαγκαρντ,
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γυναίκας σας προσκαλούμε να έρθετε στην χώρα μας και να διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα ποια πραγματικότητα έχετε δημιουργήσει καθώς αναπτύξατε τη στρατηγική σας στο δόγμα της αδιαφορίας για την Ελληνίδα. Ελάτε στο δήμο Αχαρνών, να δείτε με ποιο τρόπο μετουσιώνεται σε πράξη η δήλωση σας πως οι γονείς των ελληνοπαίδων θα πρέπει να πληρώνουν τους φόρους τους».
Στην επιστολή τους που μοίρασαν στο συνέδριο του κόμματος, οι γυναίκες του ΠΑΣΟΚ, καταλήγουν λέγοντας στην κ Λαγκαρντ, ότι θα βρει πολλά ενδιαφέροντα όταν ανακαλύψει την υπέρβαση που κάνουν οι Ελληνίδες για το ανθρώπινο αδύνατο.
«Θα αντικρίσετε τα αδιέξοδα από τις σκληρές συνθήκες που έχει προκαλέσει η ηθική από την ομιχλώδη και πνιγηρή ατμόσφαιρα της επικυριαρχίας του χρήματος», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: