Οι γυναίκες των «γαλάζιων» βουλευτών της ΝΔ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας

Με καλοντυμένες γυναίκες γέμισε το εστιατόριο γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας, σχεδόν δίπλα στην πλατεία Συντάγματος, το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη έκανε το τραπέζι στις συζύγους των βουλευτών και των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού δεξιώθηκε τις κυρίες ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχοντας καλή διάθεση και συνομιλώντας με όλες.

Το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα, ως σύζυγος του βουλευτή Β1 του Βόρειου Τομέα Αθηνών Θοδωρή Ρουσόπουλου, η οποία και ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη λεζάντα: «Γεύμα με ενδιαφέρουσες γυναίκες!».

Συνδαιτυμόνες της, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, ήταν η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή κα Νατάσα Παζαΐτη, η σύζυγος του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια κα Τζένη Μπαλατσινού που καθόταν και δίπλα της, η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα και πολλές άλλες.

Θυμίζουμε ότι η κα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, ακολουθώντας την παραίνεση του πρωθυπουργού περί οικολογικής συνείδησης και εξάλειψης του χαρτιού όπου αυτό είναι εφικτό, είχε στείλει προ ημερών τις σχετικές προσκλήσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: