Οι φθινοπωρινές τάσεις στα χρώματα. Προετοιμάσου για την πιο πολύχρωμη σεζόν

Διάβασε ακόμη:

Όσο κι αν ο καιρός στην ηλιόλουστη χώρα μας δε φωνάζει με τίποτα «φθινόπωρο», ο Σεπτέμβρης θα είναι εδώ μέχρι να προλάβεις να πεις κίνδυνος. Η νέα σεζόν, λοιπόν, είναι just around the corner και καλό είναι να προετοιμαστείς από τώρα, ψυχολογικά και ενδυματολογικά.

Δες ακόμη:

Αυτό που, προσωπικά, πάντα κοιτάω από τις καινούργιες τάσεις της εκάστοτε σεζόν είναι τα color trends. Αν και μεγάλη φαν του μαύρου, τα τελευταία χρόνια οι σχεδιαστές μόδας έχουν γίνει πιο δημιουργικοί με τα χρώματα που μας προτείνουν μέσα από τις συλλογές τους. Τα κλισέ του τύπου «το χειμώνα δε φοράμε έντονα χρώματα» είναι πλέον παρελθόν κι όσο και αν οι γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις θεωρούνται classic, οι πιο bold αποχρώσεις γίνονται οι πρωταγωνιστές των φθινοπωρινών μας looks. Μια ματιά στις Fall ’19/’20 συλλογές και θα δεις ότι οι designers θέλουν να διασκεδάσουμε με τις εμφανίσεις μας, οπότε μη φοβηθείς να πειραματιστείς με τα διαφορετικά χρώματα. Και αν το κάνεις, ξεκίνα με τις παρακάτω αποχρώσεις που είναι οι πιο hot για τη νέα σεζόν.

Φιστικί

 Marc Jacobs Fall ’19

Αν και πρόκειται για μια απόχρωση που στο street style τουλάχιστον παίζει αρκετά, φέτος είναι που η αβάσταχτη κομψότητα του πράσινου/φιστικί επιτέλους αναγνωρίζεται. Είναι ένα χρώμα σαφώς ιδιαίτερο και σαφώς πρόκειται να προσφέρει μοναδικές εμφανίσεις. Είτε σε total looks, είτε απλά το συνδυάσεις με ένα τζιν παντελόνι.

Μοβ

 Cushnie Fall ’19

Ξέχνα τις 50 αποχρώσεις του γκρι που φορούσες χειμώνα και φθινόπωρο και υποδέξου τις 50 αποχρώσεις του μοβ. Σε όποια απόχρωση κι αν βγαίνει το μοβ, φέτος το φοράς. Δεν σ” αρέσει, δε το φοράς -εννοείται. Εμείς πάντως σου το προτείνουμε γιατί πόσο πιο fun θα είναι το φθινόπωρο αν «σκάμε μύτη» στους δρόμους με μοβ (faux) γούνες; Απλά μια ιδέα πετάμε.

Πορτοκαλί

 Carolina Herrera Fall ’19 (AP Photo/Richard Drew)

Το πορτοκαλί είναι το καινούργιο ροζ και είτε είσαι φαν, είτε όχι αυτό είναι γεγονός. Πάντως αν δεν είσαι φαν έχω ένα προαίσθημα ότι θα γίνεις. Το πορτοκαλί λειτουργεί κάπως σαν συνδετικός κρίκος που σημαίνει ότι «καταφέρνει» να συνδέσει δύο αποχρώσεις μαζί. Λόγω των θερμών τονικοτήτων που έχει του το επιτρέπει αυτό. Άρα αν θες να συνδυάσεις δύο ή τρεις αντίθετες αποχρώσεις μαζί, το πορτοκαλί είναι ο τέλειος «μπαλαντέρ». Βέβαια, και μόνο του να το φορέσεις σε ένα total πορτοκαλί look, trust me, δε θα χάσεις.

Φούξια

Chanel Fall ’19 (Photo/Thibault Camus)

Ναι, το πορτοκαλί είναι το καινούργιο ροζ, αυτό όμως δε σημαίνει ότι το τελευταίο δεν παραμένει να αποτελεί τάση. Βάλε στην άκρη λίγο τα παστέλ ροζ και υποδέξου το φούξια στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα και μη φοβηθείς να ενστερνιστείς το fun αλλά και τη φινέτσα που θα προσφέρει στις εμφανίσεις σου.

Neon

Sies Marjan Fall ’19

Τα neon χρώματα «κλείνουν» χρόνο που βρίσκονται στις ντουλάπες μας και απ” ότι καταλαβαίνεις, παραμένουν τάση και για φέτος. Είτε επιλέξεις ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα jacket, φόρεμα ακόμα και αξεσουάρ για τα μαλλιά λίγο neon στα φθινοπωρινά σου looks θα σε κάνει να ξεχωρίσεις σίγουρα.

Kεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: