Οι εμφανίσεις των γαλαζοαίματων έχουν ένα κοινό στοιχείο. Μόλις, το εντοπίσαμε

Σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν γαλαζοαίματες που το στιλ τους μας εμπνέει, είτε κατοικούν στο Buckingham Palace, είτε αλλού. Από την Queen Elizabeth II και την Πριγκίπισσα Diana μέχρι και την Queen Letizia της Ισπανίας οι εμφανίσεις των γυναικών αυτών έχουν εμπνεύσει γενιές και γενιές.

Διάβασε ακόμη:

Παρατηρώντας καλύτερα τις εμφανίσεις των γαλαζοαίματων, λοιπόν, θα δεις ότι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Συνδυάζουν τα παπούτσια με τις τσάντες τους. Αυτό μπορεί να είναι και το μυστικό της επιτυχίας των looks τους και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί: ένα ζευγάρι γόβες με μια κομψή clutch τσάντα στο ίδιο χρώμα, φέρνει τις τέλειες ισορροπίες στα stylish looks τους. Απόδειξη οι παρακάτω εμφανίσεις.

Princess Diana

ΑP Photo/Bob Daugherty

Η αγαπημένη μας πριγκίπισσα ήταν γνωστή για τις πάντα τολμηρές επιλογές της στα ρούχα. Στα ’90s φορούσε συχνά ένα κοστούμι με φούστα, σε έντονες αποχρώσεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, επέλεξε μοβ γόβες και μοβ τσάντα/φάκελο για να ταιριάξει το ροζ σύνολό της.

Queen Letizia

AP Photo/Manu Fernandez

Σε επίσκεψή της στην Κίνα, η βασίλισσα της Ισπανίας συνδύασε ένα πανέμορφο ροζ παλτό με γόβες και τσάντα σε παστέλ ροζ απόχρωση. Το αποτέλεσμα; Ένα σούπερ κομψό look.

Kate Middleton

Richard Pohle/Pool via AP

Σε μια άκρως σeξι και glam εμφάνιση, απ” αυτές που την έχουμε συνηθίσει, η Kate Middleton συνδύασε φανταστικά το λευκό μάξι φόρεμά της με μπορντό γόβες και clutch στην ίδια απόχρωση. Μας αρέσει που δε φόρεσε τα χαρακτηριστικά nude αξεσουάρ που συνήθως φοράει για τις δημόσιες εμφανίσεις της και επέλεξε ένα πιο «τολμηρό» -για τα δεδομένα της-, χρώμα.

Διάβασε ακόμη:

Meghan Markle

Dominic Lipinski/PA via AP

Με ένα total blue σύνολο, η Meghan Markle παραδίδει μαθήματα στιλ με την εμφάνισή της. Το μπλε ηλεκτρίκ φόρεμά της συνδύασε με πιο σκουρόχρωμα αξεσουάρ, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο το chic look της.

Princess Eugenie

Stefan Rousseau/Pool Photo via AP

Η πριγκίπισσα ταίριαξε το κατακόκκινο φόρεμά της με μαύρες γόβες και clutch τσάντα. Το look πήγε ένα βήμα παραπέρα φορώντας ένα εντυπωσιακό headpiece, επίσης σε μαύρο χρώμα.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: