Οι Ελληνίδες celebrities και τα edgy cutouts είναι πολύ φίλοι (photos)

To fashion trend που έχουν αγαπήσει οι εγχώριες stars και αναμένεται να βλέπουμε παντού το προσεχές διάστημα.

Tα ρούχα με κοψίματα (aka cutouts) τα είδαμε έντονα την περασμένη σεζόν στις πασαρέλες πολλών μεγάλων οίκων (JW Anderson, Brandon Maxwell, Christopher Kane, Givenchy κ.ά) και όλα δείχνουν ότι έρχονται για να μείνουν το προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα τα φορέματα με κοψίματα (cut out dresses) έχουν γίνει ανάρπαστα, με ολοένα και περισσότερες celebrities να τα εντάσουν στην γκαρνταρόμπα τους, δημιουργώντας αξιοζήλευτες εμφανίσεις. Είναι ιδιαίτερα θηλυκά και sexy γι” αυτό δεν χρειάζονται σε καμία περίπτωση έντονα αξεσουάρ ή παπούτσια. Κολακεύουν την περιοχή της μέσης και αποτελούν ιδανική επιλογή αν θες να αναδείξεις κομψά τους γραμμωμένους κοιλιακούς σου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το fashion trend έχει την τιμητική του φέτος και σε καλεί να το δοκιμάσεις για να είσαι chic και ανεπιτήδευτα sexy. Καθημερινά ολοένα και περισσότερες bloggers, influencers και γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο το υιοθετούν, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες. Τα φορέματα με cut-outs μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους και σε διάφορες περιστάσεις καθώς είναι ένα item αρκετά sexy και ταυτόχρονα κομψό.

Οι Ελληνίδες celebrities λένε ναι στα cutouts

Ένα scroll στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκεί για να καταλάβεις τη δυναμική της τάσης αφού οι Ελληνίδες celebrities το έχουν λατρέψει. Tα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι η Ελένη Φουρέιρα η οποία εμφανίστηκε με ένα μαύρο cutout φόρεμα που αναδείκνυε τις αναλογίες της και η Josephine Wendel που επέλεξε ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φόρεμα του οίκου Kathy Heyndels.

Οι Ελληνίδες celebrities και τα edgy cutouts είναι πολύ φίλοι (photos)

12 καλσόν που θα πάνε το outfit σου σε άλλο level

Πηγή κεντρικής: @foureira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Dress-code: Οι έξι πιο hot τάσεις στα φορέματα είναι εδώ!

AXDW: Οι διαφάνειες και τα τολμηρά κοψίματα έγιναν οι πρωταγωνιστές στην τρίτη μέρα της διοργάνωσης

Κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις ποιες Ελληνίδες celebrities υιοθέτησαν επιτυχώς το fashion trend.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: