Οι Ελληνες εραστές πρωταθλητές στην Ευρώπη -Τι αναφέρει η Bild

, Πόθος και τρυφερότητα: το σ eξ είναι το ομορφότερο «πάρεργο» του κόσμου. Δείτε τι δείχνει για τη συχνότητα αλλά και όλα τα υπόλοιπα έρευνα της Bild

Συχνότητα

Πρωταθλητές -και μάλιστα μακράν- σ” αυτή την κατηγορία αναδεικνύονται οι Έλληνες, αφού σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Bild, έχουν τουλάχιστον 164 σ eξουαλικές επαφές το χρόνο. Ακολουθούν οι Ιταλοί με 121 φορές, οι Γερμανοί με 117. Το κλίμα φαίνεται ότι επηρεάζει αρνητικά τις eρωτικές διαθέσεις των Ολλανδών (94 φορές ετησίως) και των Βρετανών (92 φορές).

Πως «ολοκληρώνουν» φραστικά οι Ευρωπαίοι…

«Τελειώνω», λέμε  στην Ελλάδα στη λήξη του eρωτικού παιχνιδιού. Όσο για τους ευρωπαίους γείτονες:

  • Στην Ουγγαρία αναστενάζουν φωνάζοντας «ELMENTEM!!» , που σημαίνει «φεύγω»
  • στην Ισπανία κραυγάζουν «MADRE MIA!» («Μάνα μου!»)
  • στην Ιταλία «MADONNA!»
  • στη Γαλλία «MON DIEU!»
  •  «JUZ-JUZ-JUZ!» φωνάζουν οι Πολωνοί (όπερ έστι μεθερμηνευόμενον «ήδη-ήδη-ήδη»)
  • κι οι Ρουμάνοι καταλήγουν με τη φράση: «A TERMINA!», δηλαδή «είμαι έτοιμος»…

Ο πιο δραστήριος μήνας

 «Νά “μουν το Μάη γάιδαρος, τον Αύγουστο κριάρι…” λέει η γνωστή ελληνική παροιμία που φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται από την έρευνα αφού η λίμπιντο εκτοξεύεται τον Μάιο ενώ τον Φεβρουάριο μειώνονται κατακόρυφα οι e ρωτικές διαθέσεις -τουλάχιστον στη Γερμανία, όπου μόλις 4 στους 100 έχουν κέφι για… παιχνίδια.

Οφθαλμόλουτρα

Πόσο χρόνο ξοδεύουν οι Ευρωπαίοι σερφάροντας σε «υποπτες» ιστοσελίδες ; Νικητές της κατηγορίας οι Ολλανδοί, που περνούν κατά μέσο όρο 9,3 λεπτά «ζαχαρώνοντας » τα «αντικείμενα του πόθου τους» μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους. Κάπου στη μέση οι Γερμανοί με 8,13 λεπτά, ενώ οι Ρουμάνοι  …μόλις 7,41 λεπτά. (Στατιστικά στοιχεία για τους Έλληνες δεν αναφέρονται…).

Λήψη πρωτοβουλίας

Υποτίθεται ότι στο σ eξ την πρωτοβουλία παίρνει συνήθως το λεγόμενο «ισχυρό φύλο», αλλά τα τελευταία χρόνια η τάση έχει αλλάξει. Παράδειγμα προς μίμηση οι ιταλίδες, που αναλαμβάνουν σε ποσοστό 55%  να «κάνουν παιχνίδι». Διαμετρικά αντίθετη η εικόνα στη Γερμανία (ίσως να φταίει και το κλίμα) όπου μόλις μία στις τέσσερις γυναίκες κάνει το πρώτο βήμα, αφήνοντας την πρωτοβουλία (90%) στους άνδρες.

Πρόσκληση για ποτό

Οι Ιταλοί ως «φλογεροί Λατίνοι» θεωρούν ότι εάν σε καλέσει κάποιος για ποτό στο σπίτι του τότε μόνον ένα πράγμα έχει στο μυαλό του: το σ eξ. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει το 54% των γειτόνων μας. Οι Βρετανοί εν προκειμένω -έτσι τουλάχιστον δείχνει η έρευνα- είναι συντηρητικότεροι: μόλις  το 38% μεταφράζει σε πρόσκληση για σ eξ την πρόσκληση για ποτό στο σπίτι…

Διάρκεια

Πόσο διαρκεί η e ρωτική πράξη απ” την έναρξή της μέχρι τον οργασμό ανά την Ευρώπη; Τα πιο «γρήγορα πιστόλια» αποδεικνύονται οι Ολλανδοί καθώς «εκπυροσκροτούν» μέσα σε μόλις 5,1 λεπτά. Όσο κι αν ξενίζει, πρωταθλητές στη διάρκεια αναγορεύονται οι Βρετανοί: καθώς χρειάζονται περίπου 7,6 λεπτά για… Brexit.

Περισσότεροι από 2

Να και κάτι που δεν αρέσει σε όλους: πιο συντηρητικοί εν προκειμένω εμφανίζονται οι Ιταλοί (12%), οιι Γερμανοί κι οι Ισπανοί (13%), οι Βέλγοι (15%), οι Γάλλοι (16%). Λίγο πιο «ανοικτοί» στην ιδέα φαίνονται οι Αυστριακοί (18%). Ενώ οι Σκανδιναβοί -και ειδικά οι Νορβηγοί- φαίνεται πως λατρεύουν τα παιχνίδια… της παρέας, αφού τουλάχιστον ένας στους πέντε (21%) τα έχουν δοκιμάσει.

e ρωτική προφορά

Ποια γλώσσα τονώνει περισσότερο την eρωτική διάθεση; Τα ελληνικά απουσιάζουν από την πρώτη δεκάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει, βέβαια, ότι δεν περνάει «η μπογιά» μας στην Ευρώπη…
Οι Ευρωπαίοι, πάντως, ψηφίζουν:
1. Γαλλικά (52,8%)
2. Ιταλικά (16%)
3. Ισπανικά (8,5%)
4. Αγγλικά (7,9%)
5. Ολλανδικά (3,5%)
6. Σουηδικά (3,3%)
7. Δανέζικα (1,9%)
8. Πορτογαλέζικα (1,2%)
9. Πολωνέζικα (0,8%)
10. Τουρκικά (0,7%)

Σ eξ με αγνώστους

Η ιδέα του 1 night stand φαίνεται ότι μαγεύει περισσότερο τους Ολλανδούς (43,4%) και τους Γερμανούς (40,3%). Πιο πουριτανοί οι Γάλλοι ακολουθούν με 37,7%.

Σ eξ στο πρώτο ραντεβού

Οι φλογεροί Ισπανοί λειτουργούν με συνοπτικές διαδικασίες, αφού ένας στους δύο καταλήγει με το ταίρι του στο κρεβάτι απ” το πρώτο κιόλας ραντεβού. «Ανοικτά μυαλά» αποδεικνύονται και οι Δανοί (43%), όπως και οι Ολλανδοί (τέσσερις στους δέκα), ενώ ακολουθούν οι Γερμανοί (36%)

Τα πιο παθιασμένα φιλιά

Η αυτοπεποίθηση των Ισπανών δεν έχει προηγούμενο: αφού 8 στους 10 θεωρούν ότι δίνουν τα πιο κa υτά φιλιά στην Ευρώπη. Υψηλή αυτοεκτίμηση έχουν στη συγκεκριμένη κατηγορία οι Γάλλοι που  ισοψηφούν με τους Γερμανούς (70%), ενώ τη χαμηλότερη επίδοση καταγράφουν οι Βρετανοί: μόλις έξι στους δέκα πιστεύουν στη e ρωτική δύναμη των φιλιών τους…

Πηγή: BILD

 

seleo.gr-Lifestyle

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: