Οι έξι απόπειρες δολοφονίας σε βάρος του Πούτιν

Έξι απόπειρες δολοφονίας έχουν γίνει συνολικά σε βάρος του Ρώσου προέδρου, όπως γράφει ο ξένος Τύπος με αφορμή τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν χθες για το αν η λιμουζίνα του Βλαντιμίρ Πούτιν χτυπήθηκε, με το Κρεμλίνο να τηρεί μέχρι τώρα σιγή ιχθύος.

Η λιμουζίνα του Πούτιν φέρεται να χτυπήθηκε καθώς ακούστηκε «δυνατός κρότος» στον «αριστερό μπροστινό τροχό» και ακολούθησε «πυκνός καπνός», όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» χωρίς ωστόσο να αναφέρει καμία πληροφορία για τον χρόνο και τον τόπο του γεγονότος.

Η λιμουζίνα του Ρώσου προέδρου συνέχισε την πορεία της με ασφάλεια και τον Βλαντιμίρ Πούτιν σώο, αλλά υπήρξαν πολλές συλλήψεις από την υπηρεσία ασφαλείας του.

Κατά την ίδια πηγή, που επικαλείται η εφημερίδα, κάποιοι σωματοφύλακες… αγνοούνται αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρξαν διαρροές σχετικά με τις κινήσεις του Ρώσου προέδρου.

Το κανάλι που μετέδωσε χθες την πληροφορία περί απόπειρας δολοφονίας του Πούτιν είναι το «General SVR», ένα από αντικυβερνητικά ρωσικά κανάλια στο Telegram, που δημοσιεύει συχνά διαβαθμισμένες πληροφορίες για τον Ρώσο πρόεδρο και το Κρεμλίνο.

Ανεξαρτήτως από το αν τελικά έγινε χθες απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Πούτιν- ο ξένος Τύπος επισημαίνει ότι, ο ισχυρός πρόεδρος του Κρεμλίνου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον θάνατο συνολικά έξι φορές.

Ο Πούτιν είναι ο μόνος Ρώσος πολιτικός που κινδύνευσε να πέσει θύμα δολοφονίας τόσες φορές.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: