Οι "δολοφόνοι" της ανδρικής στύσης

Ο καλύτερος τρόπος για να σκεφτούμε τι είναι αυτό που πλήττει τον ανδρικό εγωισμό είναι να μάθουμε από τους ίδιους τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου τους «δολοφόνους» της στύσης.

 

1. Όταν σκέφτονται την επόμενη φορολογική δήλωση, οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν όρεξη για σeξ. Τα οικονομικά προβλήματα βλάπτουν τον ανδρικό εγωισμό, όμως υπάρχει και μία μειοψηφία, η οποία καταφεύγει στο σeξ για να απαλλαγεί – έστω και προσωρινά- από το άγχος των οικονομικών προβλημάτων.

2. Η αγαπημένη τους μαμά

Εάν έχουν κάποιο πρόβλημα με τη μαμά τους,τότε πολλοί άνδρες δεν έχουν όρεξη για eρωτικά παιχνίδια.Για πολλούς εκπροσώπους του ισχυρού φίλου, ότι έχει σχέση με τη μαμά, έχει απόλυτη προτεραιότητα σε ότι κι κάνουν.

3. Όταν τους απασχολεί ένα πρόβλημα.

Εάν οι άντρες έχουν πρόβλημα στο χώρο εργασίας και είναι σοβαρό, τότε το μυαλό τους δεν είναι στο κρεβάτι.

4. Όταν δεν έχει κάνει αποτρίχωση η σύντροφός τους . Οι τρίχες στα επίμαχα σημεία των γυναικείων γεννητικών οργάνων θεωρούνται αντιαισθητικές για πολλούς άντρες.Υπάρχουν όμως και αυτοί- είναι λίγοι- που προτιμούν την σύντροφό τους με αρκετή τρίχα…

5. Όταν έχουν τρακάρει πριν από λίγες ημέρες και το αυτοκίνητό τους είναι ακόμη στο συνεργείο. Για πολλούς άντρες, το αυτοκίνητο είναι φετίχ. Κι αν το αυτοκίνητό τους έχει έστω κι ένα μικρό βαθούλωμα, τότε δυσκολεύονται να το ξεπεράσουν.

6. Όταν έχουν προγραμματίσει επίσκεψη στον ουρολόγο . Υπό το φόβο ότι μπορεί να έχουν κάτι σοβαρό, οι άνδρες δεν έχουν διάθεση για ερωτικές περιπτύξεις πριν από την επίσκεψη. Θέλουν πρώτα να σιγουρευτούν ότι είναι απολύτως υγιείς και μετά να κάνουν σeξ.

7.. Βαριούνται απίστευτα τα ψώνια με την σύντροφό τους – Όταν έχουν ξεπατωθεί στις βόλτες για να αγοράσει η αγαπημένη τους ένα φόρεμα, τότε πού όρεξη για σeξ;

8. Εάν δεν χωνεύουν την καλύτερη φίλη της συντρόφου τους, η οποία είναι πανταχού παρούσα στις εξόδους του ζευγαριού. Στους δύο τρίτος δεν χωρεί , για το λόγο αυτό , όταν η αντιπαθητική φίλη της αγαπημένης του είναι συνεχώς με το ζευγάρι , μειώνεται η όρεξη για σeξ.

http://www.protothema.gr/

seleo.gr-Ygeia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: