Oι Dolce & Gabbana αποκωδικοποιούν το DNA της μόδας μέσα από την collection S/S 2019

Oι Dolce & Gabbana αποκωδικοποιούν το DNA της μόδας μέσα από την collection S/S 2019

Ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana, μέσα από τη συλλογή τους για τη σεζόν S/S 2019 ανακαλύπτουν από την αρχή τον αληθινό σκοπό της μόδας: να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά για τον εαυτό τους. «Κάθε ένας από εμάς είναι ο βασιλιάς ή η βασίλισσα της δικής του ζωής!», δήλωσε ο Dolce. Δηλαδή, ο καθένας από εμάς έχει το δικό του μοναδικό DNA και το γεγονός ότι όλοι μας είμαστε τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο όμορφοι μέσα στην διαφορετικότητά μας, είναι από μόνο του λόγος για γιορτή.

Το θέμα, λοιπόν, των σχεδιαστών για αυτή την σεζόν ήταν το DNA και αυτή η λέξη αναβόσβηνε σε οθόνες που είχαν στηθεί πίσω από το κοινό. Πάνω από 150 μοντέλα –μετά τα 170 που είδαμε στο show Emporio Armani ήταν το αμέσως επόμενο high score σε αριθμό looks- πήραν μέρος σε αυτό το «πανηγύρι χαράς και αυτοπεποίθησης». Πιο σημαντικό όμως και από το μέγεθος της παράστασης ήταν το συναισθηματικό αντίκτυπο που είχε στο κοινό. Το μήνυμα να αγαπήσει η κάθε μια τον εαυτό της όποιο και αν είναι το στυλ ή το μέγεθός της. Μέρος σε όλη αυτή την γιορτή πήραν για ακόμα μία φορά πολλές A-list celebrities. Είδαμε την Monica Bellucci με ένα μαυρόασπρο, polka dot φόρεμα. Την Carla Bruni με ένα μπαρόκ κοστούμι.

Την Isabella Rossellini με μαύρο, δαντελένιο φόρεμα, μαζί με την κόρη της Elettra και τον εγγονό της. Ακόμα στο catwalk ανέβηκαν οι: Helena Christensen, Eva Herzigova, Ashley Graham, Emily Ratajkowski, ηλικιωμένες, έφηβοι, μωρά, άνθρωποι κάθε φυλής, ηλικίας και σεξουαλικού προσανατολισμού. Όσο αφορά τα ρούχα το ιταλικό σχεδιαστικό δίδυμο δεν πρόδωσε το χαρακτηριστικό σισιλιάνικο στυλ του. Μπροκάρ, φλοράλ, φορέματα-κορσέδες, τονισμένα ντεκολτέ, όγκος σε φούστες και σε μανίκια, ρούχα που αναδυκνείουν τις καμπύλες σε όλα τα sizes, αλλά και μαύρες –ελαφρώς «δραματικές»- δημιουργίες από δαντέλα, γέμισαν τον στυλιστικό αλγόριθμο αυτής της ενδιαφέρουσας επιστημονικής εξίσωσης. Γιατί αν υπάρχει κάτι πραγματικά καταγεγραμμένο στο DNA αυτών των Ιταλών είναι η επιθυμία και η ικανότητά τους να κάνουν όλους τους ανθρώπους να δείχνουν όμορφοι.
Δες επίσης: Pants For All! 10 στυλ παντελονιών που θα σου κλέψουν την καρδιά αυτόν τον χειμώνα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: