Οι διαιτητές με την Bridgestone δεν θα “γλιστράνε” πια ούτε στο βρεγμένο!

H Elastrak, με τα ελαστικά Bridgestone, ανακοινώνει την συνεργασία της σε επίπεδο χορηγίας με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών και συγκεκριμένα το απαραίτητο κομμάτι των διαιτητών, καθώς ποδοσφαιρικός αγώνας χωρίς διαιτητές δεν γίνεται!

Το βασικό μέρος της χορηγίας αφορά λοιπόν στην χορηγική εμφάνιση του συνόλου των διαιτητών  Α’ εθνικής Super League, Β’ εθνικής Super League 2, Γ’ εθνικής καθώς και όλων των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων για 3 χρόνια.


H κα Σοφία Κάτση, Marketing Manager Eltrak Group με τον Πρόεδρο Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθήνας κ. Παναγιώτη Bαρούχα

Οι διαιτητές θα εμφανίζονται με ρουχισμό που θα φέρει την σήμανση Bridgestone στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που διεξάγεται σε ολόκληρη την Αθήνα  στις  κατηγορίες Α’, Β’, Γ’ (σε όλους τους ομίλους)  και σε όλα τα επίπεδα εφηβικών Κ18, παιδικών Κ16-Κ14-Κ12, παμπαιδικών Κ10-Κ8 κατηγοριών ανά εβδομάδα.


Το Δ.Σ. Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθήνας

Oι αγώνες που διεξάγονται είναι επαγγελματικού επιπέδου με ιδιαίτερα μεγάλο  βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς στην Αθήνα εδρεύουν οι καλύτερες παραδοσιακά ομάδες.

Επιπλέον, η χορηγία περιλαμβάνει την ψηφιακή προβολή των ελαστικών Bridgestone στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Αθηνών: www.epsath.gr, βασική πηγή ενημέρωσης χιλιάδων φιλάθλων κάθε εβδομάδα σχετικά με τους αγώνες αλλά και του συνόλου των διαιτητών, προπονητών, γιατρών, παικτών και παραγόντων.


O κ. Παναγιώτης Bαρούχας , Πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθήνας, η κα Σοφία Κάτση, Marketing Manager Eltrak Group και ο κ. Σοφιανός Μαράνος , Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθήνας

Ο Σύνδεσμος Αθηναίων Διαιτητών αποτελεί τον πυλώνα των συνδέσμων καθώς είναι ο αρχαιότερος σύνδεσμος στην Ελλάδα που έχει αναδείξει πολλούς και σπουδαίους διαιτητές που διακρίθηκαν σε ελληνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχει άψογη συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας (ΕΠΣΑ) και επανδρώνει κάθε εβδομάδα 205 αγώνες σε ολόκληρη την Αθήνα.


Ο Πρόεδρος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας & Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Δημητρίου

H Elastrak μετά τη συμφωνία αναφέρει:

« Ευχόμαστε καλά και απρόσκοπτα «σφυρίγματα», που προάγουν την ευγενή άμιλλα και το υγιές πνεύμα του αθλητισμού και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που είμαστε σε θέση να παρέχουμε την ενεργό μας στήριξη».

*** Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών Bridgestone στην Ελλάδα και αποτελεί μέρος του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ, που εκπροσωπεί τον οίκο Caterpillar από το 1982.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bridgestone επισκεφθείτε το www.bridgestone.gr ή ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram, YouTube.

Οι διαιτητές με την Bridgestone δεν θα “γλιστράνε” πια ούτε στο βρεγμένο! gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: