Οι celebrities που ξεχωρίσαμε στιλιστικά στο front row του Dior Couture Show

Αυτό φυσικά ισχύει και για την couture week. Ίσως λίγο πιο εκλεπτυσμένο και προσεγμένο, το street style έξω από τα shows έχει μεγάλο ενδιαφέρον και οι celebrities που παρακολούθησαν τον Dior είναι η απόδειξη, όπως μπορείς να κρίνεις και μόνη σου ευθύς αμέσως.

AP Photo/Thibault Camus

Με έμφαση στο πανωφόρι εμφανίστηκε η Olivia Palermo στο show του Valentino, φορώντας ένα crop leather παντελόνι κι ένα ριγέ πουκάμισο, ενώ από πάνω το millitaire πανωφόρι ήταν αυτό που έδινε μία androgynous πινελιά στο αποτέλεσμα.

AP Photo/Thibault Camus

Η Karlie Kloss μπορεί να έκανε μία αναμενόμενη, ειδικά γι” αυτό το show εμφάνιση, ωστόσο αυτό δεν αφαιρεί τίποτα από την ρομαντική και φίνα αισθητική που είχε το embroidered φόρεμά της.

AP Photo/Thibault Camus

Με τον αέρα μιας πραγματικής star και τη στόφα της αυθεντικής Ιταλιάνας, η Monica Belluci ήταν εντυπωσιακή και καθηλωτική, φορώντας απλά ένα μπορντό φόρεμα, τύπου shirt dress με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες.

Eva Herzigova

AP Photo/Thibault Camus

Με γαλλική φινέτσα και αέρα εμφανίστηκε η Eva Herzigova, η οποία φόρεσε ένα outfit που θύμισε κάτι από τις παλαιότερες εποχές με τις κομψές κυρίες που τριγυρνούσαν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας. Μία printed φούστα σε γήινες, μπεζ αποχρώσεις, ένα λευκό ζιβάγκο, μία κλασσική καμπαρντίνα και μία μαύρη Dior Saddel bag συνδυασμένη με ένα ζευγάρι pumps ήταν τα κομμάτια ενός εξαιρετικού outfit που μπορείς εύκολα να κοπιάρεις με αντίστοιχα κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου.

Felicity Jones

AP Photo/Thibault Camus

Μία ενδιαφέρουσα εκδοχή του total black παρουσίασε η Felicity Jones. Crop pants και ένα κρουαζέ, τύπου σακάκι που δένει στη μέσα και με statement μανίκια ήταν το outfit της που αποδεικνύει ότι το μαύρο είναι πάντα κομψό, χωρίς απαραίτητα να γίνεται βαρετό.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Thibault Camus

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: