Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Τρίτη 20 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σε έχει πιάσει ένα πράγμα του τύπου «στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;». Είναι η γνωστή διάθεση απολογισμού που σε πιάνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αλλά φέτος είναι πιο έντονη από ποτέ. Καταπολέμησε την τάση σου να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο –είναι μισογεμάτο, αλήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Κάποιος σου λέει ψέματα, ή μάλλον δεν σου λέει όλη την αλήθεια και αυτή η κρυψίνοια σε έχει κάνει έξω φρενών. Το γεγονός πως το ανακάλυψες τυχαία σε κάνει ακόμα πιο επιφυλακτικό/ή και σε γεμίζει υποψίες. Αντί, όμως, να το παίξεις Μις Μαρπλ ή Ηρακλής Πουαρό βάλε κάτω αυτόν που πρέπει και μιλήστε. Αλλιώς λύση και άκρη δεν θα βρεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η καθημερινότητά σου σε έχει παρασύρει και δεν έχεις καθόλου χρόνο για τον εαυτό σου. Ακόμα και τις γιορτινές ημέρες προβλέπεται να δουλεύεις και αυτό σε καταπιέζει από τη μία, σου δίνει κίνητρο να συνεχίσεις να προσπαθείς στη δουλειά από την άλλη, εφόσον αποδίδει. Χρειάζεται, όμως, μια ισορροπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Έχεις αρχίσει και μετανιώνεις για τον τρόπο που φέρθηκες σε ένα πολύ κοντινό και αγαπημένο σου πρόσωπο με το οποίο πια δεν είστε όπως παλιά. Από τη μία λυπάσαι, από την άλλη φοβάσαι να κάνεις κίνηση επανασύνδεσης. Εκμεταλλεύσου το πνεύμα των γιορτών για να κάνεις το πρώτο βήμα και δεν θα απογοητευτείς από το αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία! Είστε στα όριά σας και θέλετε να επαναστατήσετε αποτινάσσοντας όλα αυτά που σας καταπιέζουν στη δουλειά, αλλά και στη ζωή. Όλα καλά, προχωρήστε, αρκεί πρώτα να απαντήσετε στον εαυτό σας: όντως σας καταπιέζουν οι άλλοι ή έχετε επιλέξει να αυτοκαταπιέζεστε γιατί τελικά αυτό σας βολεύει;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η ερωτική σας ζωή είναι ήδη περίπλοκη και σας καλεί να πάρετε αποφάσεις, αλλά η γοητεία σας παραμένει φλογερή και οι κατακτήσεις δίνουν και παίρνουν. Μην πάρουν, όμως, και τα μυαλά σας αέρα, γιατί για πόσο καιρό η τύχη θα είναι με το μέρος σας και οι ενδιαφερόμενοι/ες δεν θα παίρνουν είδηση για όσα συμβαίνουν όταν εκείνοι/ες δεν είναι εκεί;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μια έκπληξη από ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο θα σας φτιάξει τη μέρα και τη διάθεση. Παρόλο που ο ουρανός είναι γκρίζος και μουντός, εσάς όλα θα σας φαίνονται φωτεινά και υπέροχα. Έχετε την τάση να κάνετε το καλό υπέροχο, όπως και το δύσκολο τραγικό. Προσπαθήστε να δείτε τη ζωή και τους ανθρώπους στη ρεαλιστική τους διάσταση για να μην υπερεκτιμάτε καταστάσεις, αλλά και να μην απογοητεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σας έχει πιάσει το γνωστό σας πείσμα να αποδείξετε πως μπορείτε. Στη δουλειά στη ζωή, παντού. Τα δίνετε όλα προς αυτή την κατεύθυνση, να γίνει αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας, αλλά σε αυτή σας την προσπάθεια παραμελείτε αγαπημένα πρόσωπα που ειδικά αυτές τις μέρες σας έχουν ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Για πρώτη φορά μετά από καιρό αποφασίζετε να δώσετε στο κάθε πράγμα στη ζωή σας τη θέση και τη σημασία που του αξίζει. Η οικογένεια, η σχέση, οι φίλοι μπαίνουν σε προτεραιότητα αυτές τις μέρες και αυτό δημιουργεί ένα κλίμα ευφορίας στην καθημερινότητά σας και εξασφαλίζει τρυφερές αληθινές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η πρώτη αντίδραση που έχετε όταν ακούτε κάτι που δεν σας αρέσει είναι να κλείνετε τα αυτιά σας, αυτή τη φορά, όμως, καλό είναι να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν. Αφενός δεν είναι κακοπροαίρετα, αφετέρου πιθανότητα θα σας φανούν πολύτιμα γιατί θα σας ανοίξουν τα μάτια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Επαγγελματικά τίποτα δεν σας σταματά. Δεν είναι μόνο η τύχη που είναι με το μέρος σας, αλλά και η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει και τώρα ανταμείβεστε για τους κόπους σας. Φροντίστε απλά να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στα εργασιακά και τα προσωπικά, γιατί τα δεύτερα τα έχετε παραμελήσει και αυτό δεν θα αργήσει να φέρει γκρίνιες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Το χαμόγελο ζωγραφίζεται ξανά στα χείλη σας. Μια ευχάριστη είδηση σας φτιάχνει τη διάθεση, μια έκπληξη από ένα φιλικό πρόσωπο σας θυμίζει πως τίποτα δεν είναι βαρετό και προβλέψιμο όσο έχεις κοντά σου ανθρώπους που σε αγαπούν. Η ζωή είναι ωραία και δεν τα έχει με άλλον. Μην το ξεχνάτε αυτό!

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: