Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αν εκκρεμούν ξεκαθαρίσματα με τον/την σύντροφό σου ή μέλη της οικογένειας σου, σήμερα είναι η μέρα για να αναλάβεις δράση. Όσο καθυστερείς τόσο μολύνουν την ψυχή σου.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, έχεις μπει σʼ έναν επικοινωνιακό εθισμό που καθόλου δεν ταιριάζει με την στρατηγική που επιλύεις συνήθως τα προβλήματα σου – δηλαδή με σοβαρή και σιωπηρή δουλειά. Και τα προβλήματα με την περιφρούρηση του ιδιωτικού σου χώρου (στην οικογένεια ή μέσα στη σχέση) και τις απαιτήσεις του/της συντρόφου παραμένουν…
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αν ανήκεις στους/στις Διδύμους που εργάζονται μόνο και μόνο για να τα βγάζουν μετά βίας βόλτα, τότε αυτές τις μέρες αφυπνίζεται η παρόρμηση σου να τα βροντήξεις όλα και νʼ αναζητήσεις κάτι που να σε κάνει να νιώθεις στοιχειωδώς ζωντανός/η!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Βαρέθηκες τα λόγια αφοσίωσης, πίστης, ελπίδας. Κουράστηκες να ακούς από τους/τις φίλους/ες σου ή/και τον σύντροφο σου πως «Όλα θα πάνε καλά!» αλλά κανείς/καμία να μην κουνά το δαχτυλάκι του παρά μόνον εσύ! Μήπως σήμερα να κάνεις το πέρασμα από την απογοήτευση στην επίθεση; Ξεσκαρτάρισμα mode: ΟΝ!
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, το ιδανικό σήμερα θα ήταν ο χρόνος να έτρεχε γρήγορα προς τη δύση του Ήλιου, να υποδεχόσουν το βραδάκι στο μπαλκόνι/στη βεράντα σου ή βολτάροντας σε ένα ήσυχο στενό της πόλης. Άντε, μπορείς να επιλέξεις κι έναν/μια κοντινό/ή σου άνθρωπο για συντροφιά. Με άλλα λόγια, πόσο σε κουράζει η ρουτίνα σήμερα δεν λέγεται…
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, μην ψάχνεις σήμερα λογικές εξηγήσεις για το φευγιό του μυαλού σου. Μιλάς, επικοινωνείς, κλείνεις υποχρεώσεις στη δουλειά όμως, την ίδια στιγμή, είσαι κάπου άλλου, τρέχεις σε αναμνήσεις ή όνειρα, σχέδια ή ανεκπλήρωτους πόθους.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μερικές φορές είναι τόσο δύσκολο να ορίσεις τα όρια σου και να πεις «Όχι δεν μπορώ τώρα!» σε ένα φίλο/μια φίλη με προβλήματα, που εύχεσαι να ενδιαφερόσουν λιγότερο για τους άλλους και περισσότερο για εσένα. Σε συμβουλεύω σήμερα να κρατήσεις δυνάμεις για να λύσεις δικά σου προβλήματα, αν και ξέρω πως στην πρώτη έκκληση βοήθειας θα παραβείς την συμβουλή.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Δεν έχεις χειρότερο από το να προσπαθούν άνθρωποι από το επαγγελματικό περιβάλλον να εισβάλουν στην προσωπική σου ζωή και να σου το παίζουν φίλοι/ες και συμβουλάτορες. Μια απάντηση του στυλ: «Φίλε αν θέλω συμβουλή θα πάω σε ψυχαναλυτή» νομίζω επιβάλλεται.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ένας/Μια Τοξότης είναι προορισμένος/η να κοιτάζει συνεχώς προς το μέλλον, να μην μένει σε μια ήττα ή μια αποτυχία, αλλά να βρίσκει τον αμέσως επόμενο στόχο που θα τον/την βοηθήσει να ρεφάρει τις απώλειες. Όμως δεν γίνεται συστηματικά νʼ αγνοείς το παρελθόν σου, γιατί εκεί βρίσκονται τα σημαντικότερα μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να μην κάνεις τα ίδια λάθη. Αυτές τις μέρες η ενδοσκόπηση (με ή χωρίς τη βοήθεια ενός/μιας φίλου/ης) είναι απαραίτητη, ακόμη κι αν δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια βραδιά που θα πιείς γυρνώντας με το νου σου σε πρώην σχέσεις και θʼ ακούς τραγούδια από το Λύκειο!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Όσο περισσότερο από το χρόνο σου αφιερώνεις αυτό το διήμερο με καλούς φίλους, τόσο θα φορτίζουν και οι μπαταρίες του μυαλού σου. Ναι, η ρουτίνα έχει γίνει υπερβολικά ασφυκτική τελευταία ακόμη και για μετρ του ρεαλισμού σαν εσένα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα πολλοί/ες θα προσπαθήσουν να σε εκνευρίσουν/κριτικάρουν/ διαβάλλουν… Θα πέσεις στην παγίδα να στραπατσάρεις την εικόνα σου σαν αυτοκίνητο μετά από σύγκρουση με υπερταχεία, καταφεύγοντας σε νεύρα, βρισιές, τσακωμούς; Έλα Υδροχόε, κάποια εναλλακτική θα υπάρχει!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ξεκινάμε από το δεδομένο πως η διάθεση είναι καλή και δεν σκοπεύεις νʼ αφήσεις κανένα/καμία να σου την χαλάσει για ψύλλου πήδημα. Το μόνο που μπορεί να ταράξει τα νερά είναι να εμπλακείς σε καυγάδες με τον/την σύντροφο σου ή με εκείνον/η που σʼ ενδιαφέρει. Τώρα που το σκέφτομαι, καλύτερο θα ήταν να αποφύγετε να κάνετε κάτι μαζί, για παν ενδεχόμενο…

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: