Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα απέφυγε να συζητήσεις για οικονομικά θέματα ή για μελλοντικά σχέδια με φίλους και συνεργάτες. Όχι μόνο άκρη δεν θα βγάλεις, στο τέλος θα τσακωθείς κιόλας. Προστατεύσου.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατόν συγκεντρωμένος/ή στις επαγγελματικές σου ευθύνες και άσε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Με την εργασιακή ένταση και την εριστική συμπεριφορά των συναδέλφων σου στα ύψη, πώς να μην σκέφτεσαι πως θα να βάλεις μια βόμβα και να το σκάσεις προς άγνωστη κατεύθυνση αφήνοντας πίσω σου συντρίμμια; (Εντάξει μια ρητορική ερώτηση ήταν, μην το παίρνεις στα σοβαρά και βρούμε τον μπελά μας;)
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια σύγκρουση μαίνεται μέσα σου όλη τη μέρα: από τη μια σε κυριεύει η επιθυμία να ακούσεις την καρδιά σου να βροντάει σαν τύμπανο φιλαρμονικής κι από την άλλη οι απαιτήσεις στην υλική σφαίρα της ζωής εκτοξεύονται στα ουράνια σαν διαστημικό λεωφορείο της NASA. Πάντως να ξέρεις πως το πρώτο αποκλείει το δεύτερο μόνο στο μυαλό σου…
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν για κάθε «Πρόσεχε!», «Μη βιάζεσαι!», «Οργανώσου!» που ακούς τελευταία σου έδιναν και ένα ευρώ, θα είχες γίνει ζάμπλουτος/η. Ακόμη ένα δύο νʼ ακούσεις σήμερα (που θα τʼ ακούσεις να μου το θυμηθείς) θα πάρεις τέτοιες ανάποδες που… Που… Που επιτέλους θʼ αρχίσεις πάλι να συμπεριφέρεσαι σαν Λέοντας! Δηλαδή; Σʼ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε (τραγουδιστά παρακαλώ…)!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είμαι βέβαιος πως αν κάθονταν μερικοί/ες συνάδελφοι και άκουγαν σοβαρά τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σου, θα πέταγε η ομάδα. Όμως σήμερα είναι ακόμη μια μέρα που πρέπει να συμβιβαστείς με τον εγωισμό και το πείσμα τους (και φυσικά με όλα τα προβλήματα που αυτά σου προξενούν).
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, σταματά να τρέχεις συνεχώς να καλύψεις τις ανάγκες του/της Άλλου/ης. Το έχεις παρακάνει τελευταία. Ασχολήσου σήμερα μόνο με τα δικά σου προβλήματα που στοιβάζονται σαν ρούχα δύο εβδομάδων που θέλουν σιδέρωμα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η αρχή της μέρας σου μοιάζει λες και κάποιος έσβησε τα χρώματα και όλα μοιάζουν μουντά και γκρίζα στο κόσμο. Η συνέχεια όμως σου επιφυλάσσει πλούσιες χρωματικές αποχρώσεις – συναντιέσαι με φίλους/ες, διαβάζεις/μαθαίνεις ευχάριστα νέα, βουτάς στα σεντόνια με παρέα και περνάς από το καλησπέρα στο καλημέρα της επόμενης.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, σήμερα, δεν είναι ανάγκη να παραληρήσεις που δεν κατάφερες να ερμηνεύσεις τα σημάδια και εγκλωβίστηκες μέσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις άλλων. Αύριο θα είσαι προετοιμασμένος/η καλύτερα! Χαλάρωσε!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Όσο περισσότερο το παρόν σου φαντάζει νεφελώδες και αβέβαιο, τόσο περισσότερο αρχίζεις και σκέφτεσαι το μέλλον, αλλαγές ή ριζοσπαστικές αποφάσεις. Αν σε κάνει να νιώθεις λίγο καλύτερα, τι να πω; Πάντως τα βασικά επαγγελματικά και προσωπικά προβλήματα παραμένουν άλυτα μʼ αυτό τον τρόπο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, αν αισθάνεσαι πως σε έχουν καταβάλλει οι υπερβολικές υποχρεώσεις, τα εξαντλητικά ωράρια και η αφόρητη πίεση στη δουλειά, σκέψου το εξής πριν τα παρατήσεις: ποιος/α έδειχνε από τη πρώτη στιγμή πως μπορούν να τον/την φορτώνουν χωρίς να διαμαρτύρεται;
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Πολλοί/ες αδυνατούν να καταλάβουν πως δεν είσαι κανένας/καμία καταθλιπτικός/η και αδυνατείς να νιώσεις ευτυχισμένος/η και αισιόδοξος/η. Πώς να πιστέψεις όμως στην αισιοδοξία όταν συστηματικά τα τελευταία χρόνια, στους πιο κομβικούς τομείς της ζωής σου, φτάνεις μέχρι την πηγή αλλά νερό δεν πίνεις; Σήμερα έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να πεις πως δεν αντέχεις άλλο. Μόνο για σήμερα όμως. Από αύριο πάλι στη μάχη, σύμφωνοι;

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: