Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Παρόλο που δεν το συνηθίζεις, σήμερα θα αναγκαστείς να πεις αρκετά «λευκά ψέματα» στη δουλειά, προσπαθώντας να αποφύγεις ένα διαπληκτισμό. Οι προσπάθειές σου να αποταμιεύσεις χρήματα θα πετύχουν αν διαχειριστείς σωστά τα έξοδα στο σπίτι –καταγράφοντας ποια είναι θα διαπιστώσεις πως κάτι δεν γίνεται όπως θα έπρεπε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν συνεχίσεις να βασίζεσαι στις υποσχέσεις που σου δίνουν οι άλλοι δεν θα πετυχαίνεις ποτέ απόλυτα το στόχο σου, αλλά θα φτάνεις μόνο μέχρι τη μέση και θα νιώθεις τελικά απογοήτευση. Στηρίξου στα δικά σου πόδια για να καταφέρεις αυτό που ονειρεύεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Νιώθεις κούραση και ανία και αναζητάς διασκέδαση και αλλαγή στα πιο απρόσμενα μέρη. Μην ξεχνάς ποιος/α είσαι και τι θέλεις να φέρει το μέλλον για να μην αναλωθείς σε λάθος ανθρώπους και καταστάσεις. Μην γίνεσαι αυτοκαταστροφικός/η, επειδή δεν ξέρεις τι σου φταίει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσπάθησε να συμπορευτείς με το σύντροφό σου και να τον στηρίξεις τώρα που έχει ανάγκη. Οι δυο σας επενδύστε σε αυτό που έχετε χωρίς να θέλει ο ένας να επιβληθεί στον άλλον. Είναι η στιγμή που θα αποφασίσετε για ένα επόμενο κοινό βήμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Πολλές φορές ο εγωισμός θολώνει το μυαλό και δεν σας αφήνει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Τώρα η κατάσταση επιβάλλει να δείτε τι συμβαίνει βγαίνοντας έξω από το κουτί σας, ώστε να κινηθείτε σωστά και να κερδίσετε τις εντυπώσεις (ίσως και μια προαγωγή) στη δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Όταν οι άλλοι σας μιλούν εσείς πρέπει να ακούτε. Έτσι θα καταλάβετε τις πραγματικές τους προθέσεις, αλλά θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε και όλους τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για εξέλιξη στα εργασιακά σας. Η λύση που θα δώσετε σε ένα θέμα στο γραφείο θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιες φήμες που κυκλοφορούν στο φιλικό σας περιβάλλον σας αναστατώνουν, αλλά τελικά αποδεικνύονται ανυπόστατες. Ένα νέο φλερτ σας ανανεώνει. Μην επενδύσετε σε αυτό, είναι απλά ένα πυροτέχνημα που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και τίποτα παραπάνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μην τεμπελιάζετε και μην απογοητεύεστε με την παραμικρή αναποδιά ή καθυστέρηση. Έχετε κάνει ένα σχέδιο και οφείλετε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να το δείτε να πραγματοποιείται. Μια πρόσκληση για ένα ταξίδι ανοίγει νέους ορίζοντες στην προσωπική σας ζωή. Μην κάνετε καμία συμφωνία για δουλειά ή αγοραπωλησία αν δεν είναι γραπτώς και με συγκεκριμένους όρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μετά από μια αρκετά μακριά περίοδο πίεσης και ανατροπών, αρχίζετε να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια για το μέλλον που διαγράφεται πιο φωτεινό και υπόσχεται επιτυχίες. Έχετε πολλά να περιμένετε, αρκεί να μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Έχετε ανάγκη από στιγμές με την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Έχετε κάνει πολλά βήματα μπροστά σαν άνθρωπος, έχετε εξελιχθεί σαν προσωπικότητα και αυτό αναγνωρίζεται από τους γύρω σας. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας «τραβά» πίσω καλό είναι να το βγάλετε από τη ζωή σας. Οι άνθρωποι μεγαλώνοντας αλλάζουν και μαζί με αυτούς και οι ανάγκες τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μπορεί να απογοητεύσετε κάποιους με την απόφασή σας να τους απομακρύνετε από τη ζωή σας, όμως είναι κάτι που σας πήρε καιρό να το κάνετε, το ζυγίσατε και ξέρετε πως είναι μόνο για το καλό σας. Νιώθετε δυσπιστία απέναντι σε νέες γνωριμίες, όμως σιγά σιγά γίνεστε πιο κοινωνικοί. Βοηθά και το πνεύμα των γιορτών.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τα καλύτερα έρχονται και η πιο ήρεμη καθημερινότητα σας δίνει τη δυνατότητα να τα απολαύσετε. Οι δίδυμοι ξυπνούν την πιο αστεία και διασκεδαστική σας πλευρά και γίνονται η αφορμή για όμορφες στιγμές. Διασκεδάστε και αφήστε λίγο πίσω τις ανησυχίες και τις σκοτούρες, καθώς τα όποια προβλήματα δείχνουν να βρίσκουν λύσεις.

Καλημέρα!     

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: