Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Πια δεν έχεις νεύρα, δεν έχεις τσίτες, δεν έχεις θυμό. Αποφάσισες να μην χαλάς τη ζαχαρένια σου για μικροαναποδιές και να βλέπεις τη θετική πλευρά σε ότι και να σου συμβαίνει. Θα ανακαλύψεις πως όταν είσαι σε αυτή τη φάση ως εκ θαύματος όλα πάνε καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αποφάσισες να μπεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να μην συνεχίσεις την κόντρα και τις διενέξεις με το σύντροφο ή το αντικείμενο του πόθου σου. Στο κάτω κάτω είπες στον εαυτό σου πως ότι είναι να γίνει θα γίνει και είναι ανούσιο να τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα. Δεν θα κρατήσει πολύ αυτή η στάση, αλλά απόλαυσέ το όσο διαρκέσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Νιώθεις πως προσπαθείς πολύ και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που σε ικανοποιεί ή σου αξίζει. Έχεις δίκιο, αλλά πρέπει να κάνεις και εσύ αυτό το παραπάνω βηματάκι για να πάνε τα πράγματα όπως τα ονειρεύεσαι –και να ακούς συμβουλές και παρατηρήσεις από αυτούς που σε αγαπάνε και στα λένε για το καλό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Υπάρχει ένα πρόσωπο που σου έχει ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά διστάζεις να αφήσεις τον εαυτό σου να εκδηλωθεί και να ανταποκριθεί στο φλερτ που σου γίνεται. Έχεις περάσει απογοητεύσεις στο παρελθόν και πλέον είσαι δύσπιστος/η και επιφυλακτικός/η. Όποιος είναι να σε κερδίσει πρέπει να προσπαθήσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μερικές φορές σας πιάνει το γινάτι σας και γίνεστε εριστικοί και οριακά αντιπαθητικοί ακόμα και σε αυτούς που κανονικά σας λατρεύουν. Επειδή δεν θέλετε να βρεθείτε τσακωμένοι με αγαπημένους σας αυτές τις γιορτινές μέρες ρίξτε εγκαίρως τους τόνους και κατευνάστε το εγώ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μπορεί για καιρό να είχατε παράπονο πως δεν ακούτε τα μπράβο που σας αξίζουν, αλλά ρόδα είναι και γυρίζει και πλέον οι γύρω σας εξαίρουν τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας. Τη συνέπεια, το σθένος σας στη δουλειά. Μόνο ο άνθρωπος της ζωής σας γκρινιάζει πως δεν σας βλέπει και πως τον παραμελείτε λιγάκι. Μήπως πρέπει να βρείτε μια χρυσή ισορροπία;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η μέρα ξεκινά με μια γλυκιά διάθεση και με εσάς να μετράτε αντίστροφα για τις γιορτινές μέρες. Ακόμα κι αν δεν έχετε ιδιαίτερες μέρες διακοπών, αυτό που μετρά είναι η ατμόσφαιρα και -αν και αντισυμβατικοί συνήθως- φέτος είστε σε ιδιαίτερα γιορτινό
mood. Μελομακάρονα, κάλαντα, φωτάκια στο δέντρο σας φέρνουν χαμόγελο στα χείλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σας ενοχλεί που κάποιες φορές οι άλλοι σας φοβούνται και δεν σας λένε όλη την αλήθεια ή σας αποφεύγουν γιατί δεν είναι σίγουροι για το ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος να σας αντιμετωπίσουν. Μήπως φταίει που τόσο καιρό το προσπαθούν να σας προσεγγίσουν και πέφτουν σε τοίχο, γιατί δεν είστε σε διάθεση για κουβέντες;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μια ξαφνική ανατροπή σας αναστατώνει και σας αποπροσανατολίζει. Πάρτε βαθιά ανάσα, επιστρατεύστε την οργανωτική σας δεινότητα όταν κάτι πραγματικά είναι σημαντικό να γίνει και φορέστε το χαμόγελο της αυτοπεποίθησής σας. Όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι νομίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Έχετε ανάγκη από αγάπη και χάδια, κάτι που δεν συνάδει πολύ με το αυτόνομο προφίλ σας. Δεν είναι πια τόσο κακό να δείξετε την πιο ευάλωτη πλευρά σας -για να μην σας πούμε πως είναι και η πιο γοητευτική σας εκδοχή. Η περίοδος άλλωστε ευνοεί τα φλερτ και τις κεραυνοβόλες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους είναι ακριβώς αυτό που έχετε ανάγκη. Ένα κοντινό σας πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό έχει ταλαιπωρηθεί, πλέον είναι πολύ καλύτερα και αυτό σας γεμίζει χαρά και θετική διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ένα όμορφο δώρο επιφυλάσσει η σημερινή μέρα –και δεν εννοούμε αναγκαστικά κάτι υλικό. Κάτι που θέλετε πολύ, ή κάτι που δεν ξέρατε πως θέλατε αλλά τελικά είναι για σας ότι καλύτερο έρχεται στα χέρια σας και σας κάνει να χαμογελάτε με την ψυχή σας!

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: