Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Υπάρχουν μέρες, και σήμερα είναι μια από αυτές, που νιώθεις σαν να είσαι ηθοποιός φτιαγμένος/η για ταινίες δράσης και σε αναγκάζουν να παίζεις στη μελοδραματική σαπουνόπερα που λέγεται καθημερινότητα. Μια κραυγή απελπισίας βγαίνει από μέσα σου: «Πότε θα γίνει κάτι συνταρακτικό;»
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η καρδιά σου ζητάει άμεσα, επιτακτικά, ηλεκτροφόρα μια απόδειξη πως υπάρχει ακόμη εκεί έξω για εσένα αυτό που λέγεται ευτυχισμένος έρωτας! Και τότε θυμάσαι ξανά κάθε φορά που ξεκινούσες μʼ αυτό το όνειρο, πως μεταμορφώθηκε σʼ εφιάλτη. Και μετά σου τη δίνουν όλα!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Πάψε επιτέλους να μασάς σε εύκολες παγίδες τσατίλας που σου στήνουν άνθρωποι που συνεργάζεσαι μαζί τους ή που συναντάς με αφορμή την εργασίας σου. Δεν καταλαβαίνεις πως πρέπει να σταματήσεις να είσαι το κανάλι για να εκφράζει ο καθένας/η καθεμιά την παθητική επιθετικότητα του/της;
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Άλλοι/ες παλεύουν να συγκεντρωθούν κι εσύ παλεύεις να χαζολογήσεις λίγο σήμερα! Τι ανωμαλία κι αυτή ρε παιδάκι μου… Όμως η αλήθεια είναι πως και οι περιστάσεις δεν σʼ αφήνουν να το κάνεις. Όταν αναλαμβάνεις επαγγελματικές ή οικογενειακές ευθύνες, θες να είσαι πάντα συνεπής. Δόγμα σου σήμερα: σοβαρότητα, συνέπεια, υπέρβαση των ορίων αντοχής σου.
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Θα ήθελες πολύ μόλις τελειώσει το 8ώρο στην δουλειά να απολαύσεις έναν καφέ by the sea και το βραδάκι να βρεθείς στο αγαπημένο σου στέκι και να διασκεδάσεις ως το πρωί. Μπορεί και να τα κάνεις όλα αυτά σήμερα, όμως θα αγχώνεσαι τόσο πολύ με τον προϋπολογισμό σου που δεν μπορείς να τα χαρείς τόσο… Άτιμη κρίση!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Από τη μια πλευρά τις επόμενες μέρες θα αισθανθείς τους ρυθμούς σου να πέφτουν σταδιακά – ευτυχώς, γιατί τελευταία περισσότερο έμοιαζες με μουτζαχεντιν λίγο πριν μπει στη μάχη, παρά με φυσιολογικό άνθρωπο. Από την άλλη, ίσως μαλακώσεις υπερβολικά – και όταν ρίχνεις τις άμυνες σου σε πιάνει πανικός. Θα βρεις την ισορροπία που θα σε ικανοποιήσει άραγε;
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αίσθηση εγκλωβισμού, αποκλεισμός του κόσμου από τις σκέψεις σου, αναμνήσεις που σε κατατρέχουν… Ναι, σήμερα είναι σωτήρια η εργασιομανία. Κι αν ενώ δουλεύεις πέσεις πάνω σε κανέναν/καμία που σου σπάει τα νεύρα μόνο που τον/την βλέπεις, μπορείς να ξεσπάσεις ελεύθερα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Συνέπεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα… Αγαπημένες λέξεις για κάθε επιτυχημένο/η κοινωνικά Σκορπιό. Ταυτόχρονα είναι η απουσία αυτών ακριβώς των ποιοτήτων στους ανθρώπους εκεί έξω που σου σπάει συστηματικά τα νεύρα. Και ναι, σήμερα θα ξεσπάσεις στην πρώτη ευκαιρία για να εκφράσεις την οργή που ξυπνά μέσα σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν υπάρχει κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση τους γύρω σου (ειδικά στον εργασιακό σου χώρο) μέρες σαν τη σημερινή είναι η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις σε κάθε σου κίνηση, σε κάθε συζήτηση ή διαπληκτισμό. Από τη μια θα είχες καλύτερα αποτελέσματα αν ήσουν πιο διπλωματικός/η. Όμως ποιος είμαι εγώ για να σου στερήσω τη χαρά να επιβεβαιωθείς;
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Όσο κι αν προσπαθείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα από αυτή τη ζωή, όσο και αν θες να πιστέψεις πως υπάρχει ένα σχέδιο και ένας προορισμός για όλους μας και βρίσκεσαι τελικά στο σωστό μονοπάτι, δεν καταλαβαίνεις τίποτα αυτές τις μέρες. Ο εαυτός σου ο μεγαλύτερος ξένος και το μυαλό σε κατάσταση υπερδιέγερσης χωρίς αποτέλεσμα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αυτές τις μέρες μπορείς να συζητήσεις/κλείσεις/προγραμματίσεις τις επόμενες οικονομικές σου συνεργασίες ή να διαπραγματευτείς το θέμα του μισθού σου από την αρχή. Ναι, ίσως προκύψουν και μερικά ακόμη έξοδα που έχουν να κάνουν με κάτι που έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη και λέγεται «ποιότητα ζωής». Όχι, δεν πρέπει να παρασυρθείς και να ξοδέψεις αλόγιστα. Έχεις ακόμη πολλές μάχες στον οικονομικό στίβο για να χαλαρώνεις!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
«Παιδιά κουράστηκα από τις συνεχείς σας απαιτήσεις! Όλο ζητάτε, ζητάτε, ζητάτε και δεν δίνεται πίσω για αντάλλαγμα ούτε ένα μπράβο!», ξεσπούν, το ένα μετά το άλλο τα αδέρφια σου οι Ιχθύες εκεί έξω προς τους συνεργάτες τους ή τον/την σύντροφο τους ή και του δύο ταυτόχρονα! Θες νʼ αναπνεύσεις επιτέλους! Να σηκώσεις κεφάλι!

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: