Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα! Μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις ούτε στη σχέση σου, ούτε στη δουλειά σου. Λες περισσότερα από όσα μπορείς και θέλεις να κάνεις και αυτό κάποια στιγμή θα φανεί. Καλύτερα να κρατάς πιο ήπιους τόνους για να μη λένε μετά οι άλλοι πως τους κορόιδεψες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Το Σαββατοκύριακο φέρνει μοιραίες συναντήσεις και εξελίξεις στα προσωπικά σου. Ένα πρόσωπο δεν μπορεί να βγει από το μυαλό σου και σε έχει κάνει να σκέφτεσαι σοβαρά μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι λίγο άτακτο στη δική σου περίπτωση αλλά σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μήπως πρέπει να δώσεις λίγο περισσότερη προσοχή στον εαυτό και την υγεία σου; Ένα τσεκ απ και μια μικρή απόδραση θα σου έκαναν πολύ καλό. Προσοχή στην ασυνέπεια. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητες που έχεις οικονομικά και εργασιακά πριν μπει η νέα χρονιά για να απολαύσεις τις ημέρες των διακοπών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μια συνάντηση με φίλους και μια συζήτηση που θα ξεκινήσει θα σου δώσει να καταλάβεις πως υπήρξες ιδιαίτερα άδικος/α απέναντι σε ένα παλιό φίλο με τον οποίο έχετε πια χαθεί. Νομίζεις πως δεν σου φέρθηκε σωστά, αλλά η αλήθεια είναι πως μεγαλοποίησες τα πράγματα και δεν υπήρξες αντικειμενικός/η. Έρχεται η ευκαιρία να αποκαταστήσεις τα πράγματα αν το θες πραγματικά..

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Οι οικονομικές εκκρεμότητες μπήκαν επιτέλους σε μια τάξη και αυτό σου επιτρέπει να οργανώσεις με μεγαλύτερη ασφάλεια τα επόμενα σχέδιά σου. Εκμεταλλεύσου το Σαββατοκύριακο για ήρεμες και όμορφες οικογενειακές στιγμές.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μην κάνετε πως δεν συμβαίνει αυτό που συμβαίνει. Σας έχει βολέψει η κατάσταση και αγνοείται πως ουσιαστικά πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Μην το αφήσετε έτσι γιατί κάποια στιγμή θα αποκαλυφθείτε και θα πρέπει και να απολογηθείτε για αυτό που κρατούσατε μυστικό.


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μια φίλη που θεωρείται γοητευτική, ειλικρινή και πάνω από όλα έμπιστη έχει παίξει ένα πολύ περίεργο παιχνίδι στην πλάτη σας. Κάποια στιγμή θα εκπλαγείτε από αυτό που θα αποκαλυφθεί. Δείξτε ψυχραιμία και διαχειριστείτε το με σύνεση, γιατί το τι θα κάνετε από δω και μπρος είναι στο χέρι σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα που ότι βάζατε στο μυαλό σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το καταφέρνατε, τώρα για να γίνουν όσα επιθυμείτε χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια και περισσότερος χρόνος. Μην εκνευρίζεστε και μην απογοητεύεστε. Μια ευκαιρία για αγορά παρουσιάζεται..

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αυτά που σας άγχωναν και σας είχαν κάνει να χάσετε τον ύπνο σας αρχίζουν να μπαίνουν σε μια όμορφη σειρά και να σας δημιουργούν την αίσθηση πως επιτέλους είναι υπό τον έλεγχό σας. Ο προηγούμενος μήνας σας ταλαιπώρησε. Ο Δεκέμβριος θα είναι κι αυτός απαιτητικός, αλλά θα σας αποζημιώσει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μια μικρή διαφωνία οδηγεί σε μια ένταση που σας εκνευρίζει, αλλά η δυνατότητα που θα σας δώσει το weekend να αποστασιοποιηθείτε λίγο από την πίεση της καθημερινότητας θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και να βρείτε λύσεις.  


ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μια νέα πρόταση συνεργασίας ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και σας ενθουσιάζει. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και κρατήστε μικρό καλάθι. Διαπραγματευτείτε σωστά και με λογική και θα πάνε όλα καλά –και προς όφελός σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Το Σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό και γεμάτο από συναντήσεις. Προσπαθήστε να συνδυάσετε υποχρεώσεις, διασκέδαση και χαλαρές στιγμές. Μην διστάσετε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας στο σύντροφό σας, η σχέση σας έχει ανάγκη από τόνωση.

Καλημέρα!      

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: