Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Σάββατο 19 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κάποιες συμφωνίες θα κλείσουν μέσα στις επόμενες ημέρες και αυτό θα είναι προς όφελός σας. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως αν πιστεύετε πως θα τα καταφέρετε, θα τα καταφέρετε, ενώ αν φοβάστε πως θα αποτύχετε, θα αποτύχετε. Τόσο απλά!.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τα σταρ σας δίνουν το ρόλο του μέντορα και συμβουλάτορα και τα υπόλοιπα ζώδια στρέφονται σε εσάς για συμβουλές και καθοδήγηση. Οι συνθήκες γίνονται πιο κατάλληλες για να πετύχετε αυτά που λίγες μέρες πριν σας δυσκόλευσαν ή πήραν αναβολή. Εκμεταλλευτείτε το weekend για ξεκούραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αφήστε ανοιχτό το πρόγραμμά σας για τις επόμενες μέρες γιατί θα προκύψουν σημαντικά πράγματα, ταξίδια και συμφωνίες που θα προκύψουν ξαφνικά και δεν θα παίρνουν αναβολή. Μην επιχειρήσετε την επανασύνδεση με μια παλιά σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σιγά, σιγά η κατάσταση στο σπίτι γίνεται καλύτερη και βλέπετε και εσείς με τη σειρά σας όσα θα πρέπει να αλλάξετε για να γίνει πιο εύκολη και χαρούμενη η καθημερινότητά σας. Οι αρνητικές εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας θα δώσουν τη θέση τους στον έντονο ερωτισμό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Βγάλτε επιτέλους τις παρωπίδες και δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Εστιάστε σε αυτό που θέλετε πραγματικά, δείτε ρεαλιστικά και όχι ουτοπιστικά τι απαιτεί αυτό και κάντε ό,τι καλύτερο για να το πετύχετε επιστρατεύοντας τη θετική ενέργεια και όχι τη γκρίνια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Θέλετε να εντυπωσιάσετε με τη γοητεία και το πνεύμα σας ένα συγκεκριμένο άτομο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Πώς θα το πετύχετε; Με το να είστε ο εαυτός σας. Αυτό είναι που θα προσελκύσει το σωστό σύντροφο για εσάς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τα οικονομικά σας είναι πιεσμένα και οι οικονομίες στερεύουν, ενώ τα έσοδα μοιάζουν λιγότερα από τα έξοδα. Μην απελπίζεστε, αν τα βάλετε κάτω, θα τα διαχειριστείτε σωστά, απλά θέλει οργάνωση. Ξεσπάτε τα νεύρα σας στο λάθος άνθρωπο, πάντως, και καλό είναι να το μαζέψετε πριν ξεσπάσει καταιγίδα από την πλευρά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Νιώθετε ενοχές για κάτι που στην πραγματικότητα δεν είναι δικό σας λάθος. Κάντε ένα βήμα πίσω και κοιτάξτε με καθαρή ματιά τη γενική εικόνα για να καταλάβετε πως κάποιος σας έχει φορτώσει συναισθηματικά τα δικά του λάθη. Καιρός να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τι συμβαίνει –μόνο έτσι μπορεί να επιβιώσει η σχέση σας με το συγκεκριμένο άνθρωπο, φιλική ή ερωτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Έχετε κουραστεί και αυτό φαίνεται. Προσπαθήστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για σας που θα σας ανανεώσει πρώτα από όλα ψυχολογικά γιατί για εσάς δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα κουρασμένο μυαλό. Πάρτε ανάσα για να πάρετε και σωστές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Πήρατε πολλά μαθήματα ζωής τελευταία, περάσατε και δύσκολα, αλλά τελικά βγήκατε πιο δυνατοί από αυτές τις περιπέτειες –και καλύτεροι ως άνθρωποι. Τώρα είστε έτοιμοι να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας όπως το ονειρεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μάθατε πολλά για ένα κοντινό σας πρόσωπο που πριν δεν γνωρίζατε και τώρα επαναπροσδιορίζετε αυτή τη σχέση σας. Τώρα καλείστε να πάρετε τις αποφάσεις σας σε ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο. Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για ευχάριστες συναντήσεις –αλλά και δουλειές του σπιτιού που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο άνετα στο χώρο σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αφήστε τα αρνητικά σχόλια προς το άτομό σας να πέσουν κάτω και μην αναμειχθείτε σε κόντρες και καυγάδες. Να έχετε στο μυαλό σας πως όπως υπάρχουν κάποιοι που σας αγαπούν, υπάρχουν και πολλοί που απλά σας ζηλεύουν για αυτό που είστε και αυτά που έχετε καταφέρει στη ζωή σας.

Καλημέρα!     

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: