Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, η μέρα ξεκινά με μεγάλη νευρικότητα, όποτε πρόσeξε μη, με το καλημέρα, πιαστείς στα χέρια με κανέναν/καμία. Μετά το μεσημέρι όμως, επιτέλους, επανέρχεται σταδιακά η χαμένη εδώ και μέρες ενέργεια σου!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, μένεις ακόμη με τους γονείς σου στο ίδιο σπίτι (ακόμη και στην ίδια πολυκατοικία ή δρόμο) προσπάθησε να το αποφύγεις σαν να είναι ραδιενεργό! Σε αντίθετη περίπτωση φώναξε όποιους/ες θεωρείς καλή παρέα και κουβέντιασε ως τα ξημερώματα.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, στο πρώτο μισό της ημέρας κράτα σφιχτά τα χαλινάρια στον εργασιακό σου χώρο, όπως έκανες από την αρχή της εβδομάδας. Στο 2ο μισό μπορείς σταδιακά ν’ αρχίσεις να χαλαρώνεις την πίεση. Α, κι αν νιώθεις πως το έχεις ανάγκη, βγες να ξεσκάσεις το βράδυ!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, το καλύτερο αντίδοτο στις αναμνήσεις είναι να συζητάς για τα όνειρα σου και για το μέλλον με καλή παρέα. Μπορεί ο πόνος να μουδιάζει προσωρινά μόνο, αλλά κι αυτό έχει την αξία του!
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Έλα! Έλα! Μην ντρέπεσαι! Παραδέξου το. Θες να ρίξεις μερικές μπουνιές σε 2-3 συναδέλφους σου σήμερα. Έτσι για να μπουν στη θέση τους. Γιατί ρε γαμώτο να μην έχεις την ίδια στάση και με εκείνον/η που σου έχει κάνει την καρδιά τρυπητήρι;
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Στην κόντρα απαντάς με κόντρα. Στην ηρεμία με ηρεμία. Στην ένταση με ένταση. Σήμερα φρόντισε να γίνεις ένας καθρέφτης που αντανακλά και ενισχύει ότι αρνητικό ή θετικό του πετάνε οι γύρω του. Αν μη τι άλλο, μερικοί/ες θα πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα, κι αυτό αρκεί για να γουργουρίζεις από ικανοποίηση.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ναι το καταλάβαμε βαριέσαι αφόρητα να δεις τα ίδια πρόσωπα, να σηκώσεις το τηλέφωνο και νʼ ακούσεις τις ίδιες φωνές, να επικοινωνείς με τους ίδιους αιώνια δυσαρεστημένους πελάτες/συνεργάτες σου… Όμως ποιος φταίει που έμπλεξε σε τέτοια ρουτίνα; Σίγουρα όχι εμείς που μας κοιτάς με αυτό το δολοφονικό βλέμμα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ναι το καταλάβαμε βαριέσαι αφόρητα να δεις τα ίδια πρόσωπα, να σηκώσεις το τηλέφωνο και νʼ ακούσεις τις ίδιες φωνές, να επικοινωνείς με τους ίδιους αιώνια δυσαρεστημένους πελάτες/συνεργάτες σου… Όμως ποιος φταίει που έμπλεξε σε τέτοια ρουτίνα; Σίγουρα όχι εμείς που μας κοιτάς με αυτό το δολοφονικό βλέμμα.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Όχι δεν μπορείς να ηρεμήσεις! Ναι, έχεις νευρικότητα, ένταση, νεύρα και δεν μπορείς να κάτσεις σε μια μεριά. Ναι, όλοι γύρω σου μοιάζουν λες και κινούνται σε αργή κίνηση κι αυτό σε γεμίζει ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αν συνεχίσεις να διαβάζεις αυτή τη σελίδα μάλλον θα ρίξεις μπουνιά στην οθόνη. Σταματάω. Όβερ.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Με τη γλώσσα σου να λύνεται από τις όποιες φοβίες σου και την ικανότητα σου να γοητεύεις τους συνομιλητές σου να φτάνει σε νέα ύψη, δεν είναι ανόητο να μην εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεκινήσεις συζητήσεις με τον/την προϊστάμενο/η σου ή μερικούς συναδέλφους για τους άμεσους στόχους που πρέπει να τεθούν στην δουλειά σου. Α κι αν ψάχνεις για δουλειά ΤΩΡΑ είναι που πρέπει να κυνηγήσεις περισσότερες συνεντεύξεις! Θράσος θέλει και όχι ευγένειες!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι εξαιρετικά πιθανό αυτές τις μέρες να δεις επιτέλους τους οικονομικούς καρπούς των τόνων ιδρώτα που έχεις ρίξει τις τελευταίες εβδομάδες στον εργασιακό στίβο. Όμως ακόμη πιο σημαντικό απʼ αυτό είναι ότι πιθανότατα έχεις δημιουργήσει τόσο θετικές εντυπώσεις από την ποιότητα της δουλειάς σου που νέες προτάσεις/ευκαιρίες έρχονται κατά πάνω σου!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ε ναι λοιπόν! Δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας! Αν ο/η σύντροφος σου ή μερικοί/ες φίλοι/ες ή συνεργάτες σου ψάχνουν κάποιον/α να ξεφορτώσουν τα άγχη και τις ανασφάλειες τους, σήμερα ειδικά, δεν θα παίξεις αυτό το ρολάκι!

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: