Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Συναντήσεις και σχέδια περιλαμβάνει το σημερινό Σάββατο, με μια πνοή ανανέωσης που σας φτιάχνει τη διάθεση. Μην επηρεαστείς από κάποια κακοπροαίρετα σχόλια από άνθρωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου που απλά σε ζηλεύει. Βάλε όρια σε όσους σε εκμεταλλεύονται.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Το Σαββατοκύριακο θα είναι αφιερωμένο σε φίλους και οικογένεια, με το φιλόξενο πνεύμα που σας διακρίνει που έντονο από κάθε άλλη φορά. Οι άνθρωποι που σας ξέρουν μόνο από τον εργασιακό χώρο θα εκπλαγούν αν έρθουν σε επαφή με το πιο καθημερινό σας πρόσωπο, καθώς στις πιο προσωπικές επαφές αποκαλύπτετε μια πιο αλέγκρα πλευρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς και πλήθος υποχρεώσεων έρχεται μια φάση που νιώθετε πως τα έχετε βάλει όλα σε μια σχετική τάξη. Μην απογοητευτείτε από μικροανατροπές που θα είναι ευτυχώς παροδικές και μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Όταν πεισμώνετε πραγματικά για να καταφέρετε κάτι, ξεπερνάτε τον εαυτό σας και εντυπωσιάζετε ευχάριστα ακόμα και όσους σας βλέπουν με επιφύλαξη. Βάλτε λοιπόν καλά στο μυαλό σας αυτό που θέλετε και κινηθείτε με μελετημένα βήματα για να το κατακτήσετε.


ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Το τέλος της χρονιάς σας βρίσκει μπερδεμένους. Δεν μπορείτε να πείτε με βεβαιότητα αν το 2016 ήταν καλό ή μέτριο για εσάς, δεν ξέρετε αν αυτά που κατακτήσατε ήταν αυτά που θέλατε και αν αυτά που προσπεράσατε ήταν όντως τόσο αδιάφορα όσο σας είχαν φανεί στην αρχή. Μια συμβουλή: μην κοιτάζετε πίσω, παρά μόνο μπροστά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια μικροδιένεξη με αγαπημένο σας πρόσωπο σας στενοχωρεί. Το πρόβλημα είναι πως νιώθετε αδικημένοι, ενώ δεν είναι απόλυτα βέβαιο πως είστε. Μερικές φορές παίρνετε προσωπικά κάτι που δεν αφορά εσάς άμεσα και πηγάζει από άσχετες καταστάσεις. Θυμηθείτε πως δεν είστε –πάντα- το κέντρο του σύμπαντος.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τελευταία τη μουρμούρα και τη γκρίνια την έχετε ψωμοτύρι και γίνεστε και υπερβολικοί και άδικοι και αχάριστοι, εκνευρίζοντας τελικά ανθρώπους που σας αγαπούν και σας σκέφτονται. Το να νιώσετε ευγνωμοσύνη για τα όσα καλά σας συμβαίνουν θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους. Μην τα θεωρείτε όλα δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Είχατε μεγαλεπίβολα σχέδια για τις διακοπές των Χριστουγέννων, αλλά οι δουλειές δεν θα σας αφήσουν να ανασάνετε στο βαθμό που ονειρευόσασταν. Μην το πάρετε κατάκαρδα γιατί τα καλά κόποις κτώνται. Εκτιμήστε τις στιγμές, απολαύστε το κάθε λεπτό και δείτε ακόμα και τις υποχρεώσεις σαν μια επένδυση για το μέλλον.


ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Έχετε αγωνία για να πετύχουν όλα αυτά για τα οποία δουλεύετε τόσο καιρό, έχοντας περάσει πιέσεις και αναποδιές. Μην αφήσετε την αγωνία να γίνει απαισιοδοξία και να βυθιστείτε χωρίς λόγο σε μελαγχολία. Όλα θα πάνε καλύτερα από ότι φαντάζεστε και τα μικροπροβλήματα που είχατε και στην προσωπική σας ζωή θα τα διαδεχθεί μια πιο φωτεινή περίοδος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το πρόβλημα κάποιες φορές είναι ο εγωισμός σου που δεν σου επιτρέπει να παραδεχτείς πως έκανες λάθος ή να πεις συγνώμη. Πες το κι ας πέσει κάτω. Είναι ένα καλό τεστ με τον εαυτό σου, γιατί δεν υπάρχει λόγος να παραμυθιάζεσαι πως έχεις πάντα δίκιο εσύ και οι άλλοι άδικο. Δεν είναι έτσι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μετά από διάφορα προβλήματα, αναποδιές, μουρμούρες και αγωνίες έρχεται ένα Σαββατοκύριακο που θα καταφέρεις να πάρεις μια ανάσα και μαζί την επιβεβαίωση πως οι αποφάσεις και οι κινήσεις που έκανες τον τελευταίο μήνα ήταν οι σωστές και μόνο για καλό!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σάββατο έφτασε και ούτε που κατάλαβες πώς έφυγε η προηγούμενη εβδομάδα. Το πρόσημο είναι θετικό γιατί μια προσωπική σου υπόθεση η οποία είναι πολύ σημαντική για σένα είχε αίσια έκβαση. Γέμισε μπαταρίες και κάνει
bonding με τους φίλους σου που σε έχουν χάσει.

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: