Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, η ψυχολογική ένταση/πίεση στην δουλειά σου, σε συνδυασμό με τις στρεσαρισμένες σχέσεις με τον/την προϊσταμένη σου (ή εξαιτίας ενός τσακωμού που κουβαλάς απ’ το σπίτι με κάποιο γονιό ή τον/την σύντροφο σου) είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε επικίνδυνες εκρήξεις. Προσοχή δαγκώνει!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, τόσο βυθισμένος/η μέσα σε σκέψεις και όνειρα για το μέλλον (Θα μ’ ερωτευτεί επιτέλους; θα συνεχίσω να είμαι το ίδιο απαραίτητος/η στη δουλειά μου; Θα παραμείνω επιτυχημένος/η;) κι όμως εξωτερικά τόσο ήρεμος/η και κοινωνικά δραστήριος/α… Με εκπλήσσεις!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, περισσότερο λάθος μέρα για να το παίξει υποχωρητικός δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Χωρίς να τσαμπουκαλεύεσαι και να ξεφωνίζεις ξεκαθάρισε τις απόψεις σου σʼ όποιον/α (συγγενή, φίλο/ή, σύντροφο) επιχειρεί να σε μαντρώσει στη λογική του/της.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, άσε για σήμερα τις ερωτικές ονειροπολήσεις και αφοσιώσου ψυχή τε και σώματι στην εργασία σου. Οργανώσου, κλείσε εκκρεμότητες, επικοινώνησε με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για την δουλειά σου. Δεν χαζεύουμε σήμερα!
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, φοβού τα ξεσπάσματα ζήλιας, πόνου, καταπίεσης, εμμονής που απειλούν να σε πνίξουν σήμερα! Πάντως αν τελικά ξεσπάσεις κάποιος άλλος/κάποια άλλη θα πρέπει να φοβηθεί για την ακεραιότητα του/της. Το πληγωμένο θηρίο είναι δέκα φορές πιο επικίνδυνο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, είναι από αυτές τις μέρες που επιθυμείς όλα να λειτουργήσουν ρολόι ώστε να εκμεταλλευθείς στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο που θα σου μένει στο τέλος. Για να πετύχει όμως η συνταγή πρέπει να πιεστείς αρκετά. Αντέχεις;
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, μη τα βάζει με τη στενόμυαλη λογική (?) των συναδέλφων σου που δεν μπορούν να δουν πέρα από την οθόνη του υπολογιστή τους και πιο μακριά από το μικροσύμπαν της ρουτίνας τους! Μη χαλάς τη διάθεση σου και τσάμπα σάλιο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, μέρα με τεντωμένα νεύρα και μεγάλη νευρικότητα. Δεν χρειάζεται να αναφέρω τίποτα άλλο. Απλά πρόσεχε για ατυχήματα και μη ξεσπάσεις σε κανένα φίλο/καμιά φίλη που δεν σου φταίει σε τίποτα.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, το ξέρεις για τι αξίζεις και πόσα μπορείς να προσφέρεις στη δουλειά σου. Το ότι όμως οι ανώτεροι σου δεν μπορούν να το διακρίνουν δε σημαίνει ότι θα τσακωθείς ανοιχτά μαζί τους. Δεν χρειάζεσαι άλλους εχθρούς στον εργασιακό σου χώρο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, δεν το συνηθίζεις να αφήνεις το χειρόφρενο στη γλώσσα σου και να μιλάς με ρυθμούς πολυβόλου. Επειδή σήμερα όμως δεν μπορείς να ελέγξεις τα λόγια σου, πρόσeξε μην αποκαλύψεις πράγματα που δεν πρέπει στους πιο ακατάλληλους ανθρώπους!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, επειδή σήμερα η απόσταση ανάμεσα στο που βρίσκεσαι επαγγελματικά και που θες να φτάσεις στο άμεσο μέλλον μοιάζει με αγεφύρωτο χάσμα, προσπάθησε να μην πέσεις μέσα του. Δεν έχει πάτο αυτή η κατηφόρα. Απλά δούλευε!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, οι ρυθμοί της δουλειάς δαιμονισμένοι, η ένταση χτυπά κόκκινο και επαγγελματικοί στόχοι που λες ότι τους είχες στην παλάμη του χεριού σου αρχίζουν και ρευστοποιούνται σαν άμμος της ερήμου. Τώρα πως καταφέρνεις με όλα αυτά, να έχεις το μυαλό σου σε σκέψεις για την ερωτική σου ζωή που κανονικά δεν θα έπρεπε καν να περνούν από το μυαλό σου, είναι ακόμη και για τον αστρολόγο σου ένα μέγα μυστήριο!

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: