Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η εορταστική διάθεση σε έχει κάνει να είσαι ήδη σε φάση απολογισμού για τη χρονιά που φεύγει και σχεδίων για τη χρονιά που έρχεται. Έχεις συνειδητοποιήσει όλα αυτά που σε έχουν ταλαιπωρήσει και θέλεις να αλλάξεις, καθώς είσαι αποφασισμένος/η να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου σε όλους τους τομείς.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Έχεις ανάγκη να συναντήσεις φίλους και αγαπημένους, αλλά οι υποχρεώσει της δουλειάς δεν σε αφήνουν να αποφορτιστείς. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να κάνεις ένα διάλειμμα από την απαιτητική καθημερινότητα και προσπάθησε να οργανωθείς πιο σωστά για να δώσεις το χρόνο που απαιτείται και στην προσωπική σου ζωή.
.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μπορεί να νιώθεις πως τρέχεις και δεν φτάνεις, αλλά αν προσπαθήσεις να δεις την εικόνα από απόσταση θα διαπιστώσεις πως οι κόποι σου δεν έχουν πάει χαμένοι όλο αυτόν τον καιρό. Μπορεί ο στόχος να μην έχει ακόμα επιτευχθεί, αλλά τα βήματα που έχουν γίνει είναι πολλά.
Keep walking.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Mια διαφωνία με ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο έχει πάρει διαστάσεις που δεν περίμενες και αυτό σε έχει στενοχωρήσει. Επειδή έχεις την τάση να μην συζητάς και να μεγεθύνεις στο μυαλό σου τις καταστάσεις, αυτή τη φορά αν θέλεις να λυθεί η παρεξήγηση φρόντισε να ανοίξεις συζήτηση –και να πεις και συγνώμη, αν κάπου βρίσκεις πως έκανες λάθος.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η προσωπική σου ευτυχία έχει δώσει φτερά στα πόδια σου και ώθηση σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Περπατάς και χαμογελάς, δεν θυμώνεις εύκολα, βρίσκεις σε όλα λύσεις, δεν γκρινιάζεις. Φρόντισε να διατηρήσεις αυτή την τόσο καλή εκδοχή του εαυτού σου ακόμα κι όταν εμφανιστεί το πρώτο συννεφάκι στη σχέση σου. Θα ξεπεραστεί γρήγορα το συννεφάκι, μην ανησυχείς. .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η αναγνώριση στον επαγγελματικό τομέα -μετά από ταλαιπωρίες και σφαλιάρες- έρχεται να σε αποζημιώσει και να σε κάνει να αποφασίσεις αλλαγές για τη ζωή και την καθημερινότητά σου τις οποίες ήθελες καιρό, αλλά φοβόσουν εν μέσω δυσκολιών στα οικονομικά και την καριέρα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μια ευχάριστη είδηση σου φτιάχνει το Σαββατοκύριακο και σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις νέα σχέδια και όνειρα (που δεν είναι απατηλά). Πρόσεχε τη συχνά απότομη συμπεριφορά σου απέναντι στο άλλο σου μισό, γιατί μπορεί από το πουθενά να περάσεις αυτές τις ημέρες με κρεβατομουρμούρα και καβγάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα παίρνεις ανάσες χαράς, ζεις όμορφες στιγμές με αγαπημένους σου ανθρώπους, έχεις ευκαιρίες για κοινωνικές γνωριμίες που θα σου φανούν πολύτιμες στο προσεχές μέλλον και κοιτάζεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη με άλλο μάτι. Ναι, είσαι ξανά ο –αγαπημένος σου- εαυτός σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Εσύ που φημίζεσαι για την αισιοδοξία σου και τη θετική σου ματιά ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις ξαφνικά πελαγώνεις –χωρίς λόγο- και νιώθεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Μην αφήσεις την κούραση να σε καταβάλει. Πάρε λίγο χρόνο και δες τα πράγματα αλλιώς -γιατί είναι αλλιώς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σε πιέζουν από παντού και νιώθεις πως αν σε πιάσουν από τη μύτη θα σκάσεις! Όλοι σου φταίνε και νιώθεις κανένας δεν σε καταλαβαίνει, αντιθέτως αδικείσαι. Ένα θα σου πούμε. Υπερβάλλεις. Πρέπει να κάνεις λίγο πίσω στα θέλω και τις απαιτήσεις σου και να βρεις και λύσεις συμβιβασμού που θα αφήσουν και τους άλλους ικανοποιημένους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Το παιδί που πάντα κρύβεις μέσα σου σήμερα βρίσκει την ευκαιρία να βγει στην επιφάνεια και να χαρίσει και στους γύρω του χαμόγελα. Μετά από καιρό νιώθεις αυτό το αίσθημα ασφάλειας και γαλήνης που τόσο σου είχε λείψει. Ένα ταξίδι μέσα στις επόμενες ημέρες κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

 ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ένα οικογενειακό ζήτημα έχει γίνει πονοκέφαλος και πηγή αγωνίας για εσένα. Όσο κάνεις πως δεν συμβαίνει τίποτα, παγιώνεις μια άβολη κατάσταση. Βάλε κάτω τα δεδομένα, κάνε τις απαραίτητες συζητήσεις και αποφάσισε τις κινήσεις που θα οδηγήσουν σε λύσεις, έστω, μακροπρόθεσμα.

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: