Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Πέμπτη 28 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όποιον/α κι αν δεις σήμερα (άγνωστο, συγγενή, φίλο, σύντροφο, συνεργάτη) να σου το παίζει αδύναμος/η ή θύμα για να εκβιάσει χάρες, μην τσιμπήσεις. Έτσι καλομαθαίνεις τους γύρω σου και άντε να τους μαζέψεις μετά από λίγο καιρό. Άδικο έχω;
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η ένταση της ημέρας έχει να κάνει με υποχρεώσεις και project στη δουλειά που έχουν μείνει πίσω, με το άγχος για το οικονομικό σου μέλλον ή με ένα/μια συνάδελφο που άνετα θα του/της χιμούσες αν δεν σε κράταγε η αξιοπρέπεια σου. Ο πανικός δεν θα σε βοηθήσει πάντως άρα γύρνα το σε σοβαρότητα κι ότι βγει.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δεν είναι και τόσα πολλά αυτά που χρειάζεσαι. Λίγη ηρεμία και ελεύθερο χρόνο για να προσέξεις τον εαυτό σου, να μην χρειάζεται να επαναλαμβάνεις δέκα φορές κάτι για να σε καταλάβουν στη δουλειά και ένα τρυφερό χάδι πριν πέσεις για ύπνο. Τι να πω; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σήμερα που νιώθεις με κάθε κύτταρο του κορμιού σου να έχεις εγκλωβιστεί στη σχέση που πέρασε και σου άφησε μόνο τραύματα ή σε ένα νέο ενδιαφέρον που δεν λέει να προχωρήσει επιτέλους, έχεις κάθε δικαίωμα να λες πως δεν είσαι καλά. Μόνο πρόσεχε σε ποιον/α ανοίγεσαι. ΟΚ?
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα λένε, κι εσύ, αστρολογικά μιλώντας πάντα, είσαι ένας/μια μεγάλος/η γάτος/γάτα. Προσπάθησε να κατευθύνεις το σημερινό επικοινωνιακό σου κρεσέντο κάνοντας χρήσιμες κουβέντες και να αντλώντας πληροφορίες από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα σου φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Κουτσομπολιό απαγορεύεται!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Πριν από μερικά χρόνια είχε βγει ένα παιχνιδάκι στον υπολογιστή που είχε γίνει διάσημο. Λευκή οθόνη, μύγες να περνούν αριστερά δεξιά και ο χρήστης χειρίζεται μια μυγοσκοτώστρα και χτυπάει μύγες. Που κολλάει αυτό; Σκέψου το μυαλό σου σαν μια λευκή οθόνη, ακανόνιστες και χωρίς ειρμό σκέψεις και αναμνήσεις να περνούν σαν μύγες και εσύ να προσπαθείς να τις πιάσεις… Καλή σου μέρα Παρθένε!
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα απορροφούσες όλους τους συναισθηματικούς σου κραδασμούς και θα σκεφτόσουν και μια πιπεράτη ιστορία για ποιο λόγο εξαφανίστηκες χθες βράδυ από όλους και όλα … Όμως δεν είναι φυσιολογικές οι συνθήκες και η παραδοχή πως έχεις κορεστεί από σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά μάλλον σε κρατάει στη κόψη του ξυραφιού και σήμερα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα εσύ θέτεις τον τόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θες σκληρό ροκ; Το έχεις! Θες μελωδική φλυαρία; Το πηγαίνεις προς τα εκεί. Θες σιωπή; Ένα βλέμμα σου είναι αρκετό να σωπάσει και λιοντάρι σε καιρό οίστρου (η επιλογή του βασιλιά της ζούγκλας είναι εντελώς τυχαία και ουδεμία σχέση έχει με υπαρκτά πρόσωπα).
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, με τις ψυχολογικές σου άμυνες ένα βήμα πριν την παράδοση, δεν λέει να επιτρέπει σε συναδέλφους ή/και συγγενείς να σε επηρεάζουν με την πεσμένη διάθεση τους!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, το νιώθεις που πλησιάζει; Ναι, είναι αυτή η αίσθηση της ανυπομονησίας πως πλησιάζουν επιτέλους πιο δραστήριες μέρες. Από σήμερα ξεκινά την επιδρομή σου μαζί με παρέες και φίλους/ες σου προς αναζήτηση διασκέδασης!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Πω πω! Κάνεις τζιζ από την ένταση σήμερα! Σε αγγίζει κάποιος/α φιλικά και πετάγεσαι σαν νίντζα έτοιμος/η να κόψεις κεφάλια! Μια μικρή παρατήρηση από τον/την προϊστάμενο/η σου και μπορεί να πέσεις σε κατάθλιψη ή να φέρεις τον 3ο Παγκόσμιο. Για να μην αρχίσω να συνταγογραφώ ηρεμιστικά, άρχισε να επιβάλλεσαι στον εαυτό σου.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Όχι, οι κόντρες στη δουλειά δεν γίνονται αναίτια. Όχι, δεν φταίνε μόνο οι άλλοι/ες που σε στριμώχνουν. Όχι, δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ έτσι η βαλίτσα. Ναι Ιχθύ, έχεις χάσει εδώ και καιρό την αίσθηση πληρότητας από την εργασία που βρίσκεσαι και από την καθημερινότητα που ζεις. Δες την μεγάλη εικόνα. Τα όνειρα σου έχουν μέγεθος εφήβου και η δουλειά σου είναι ρούχο για πεντάχρονο.

Καλημέρα!

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: