Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Προύπτουν συνεχώς έξοδα που τρέχεις να τα καλύψεις, αλλά κάνεις και αρκετές σπατάλες σε αγορές που δεν σου χρειάζονται. Μην ανησυχείς όμως, μια ευκαιρία θα σου παρουσιαστεί και θα μπορέσεις να τα βελτιώσεις. Πρόσeξε όμως μην την αφήσεις να φύγει χωρίς να την εκμεταλλευτείς, 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μετά από μια μεγάλη περίοδο που είχες κλειστεί στον εαυτό σου και έτρεχες μόνο σε υποχρεώσεις, τόσο οικογενειακές, όσο και επαγγελματικές, ήρθε η ώρα να βγεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, φιλικές μα και ερωτικές και να γελάσεις με την ψυχή σου. Ήταν απλά μια φάση που πέρασε, κοίτα στο εξής να το γλεντήσεις με την ψυχή σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Κάθε βράδυ, λίγο πριν κοιμηθείς προσεύχεσαι το διάστημα αυτό της έντονης πίεσης να τελειώσει οριστικά και να μπορέσεις να απολαύσεις ανενόχλητη όλα όσα έχεις καταφέρει μέχρι και σήμερα. Από την άλλη όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι τόσο πολλές που δεν σου μένει καθόλου χρόνος για τον εαυτό σου. Πάρε ακόμα μερικές βαθιές ανάσες και σου υποσχόμαστε πώς σε λίγο θα το μαρτύριό σου θα τελειώσει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στη ζωή σου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και φιλικό που χωρίς κανέναν απολύτως λόγο σε κάνουν να αισθάνεσαι απίστευτες ενοχές. Δεν φταίνε όμως εκείνοι, αλλά αποκλειστικά εσύ που παίρνεις στα σοβαρά τα λόγια τους. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνεις πράγματα που δεν σε ευχαριστούν και να μπαίνεις σε στενόχωρα πλαίσια. Βγες και διασκέδασέ το με την ψυχή σου. 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν δεν είσαι ερωτευμένη, υπομονή. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα εξελιχτεί σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό έρχεται στη ζωή σου. Προσοχή στα επαγγελματικά σου…. Πολλοί σε ζηλεύουν και θέλουν να πάρουν τη θέση σου. Μην τους κάνεις όμως το χατήρι. Σκέψου έξυπνα και θα τους…. εξοντώσεις, πριν ακόμα διαδώσον φήμες για σένα στα αφεντικά σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αυτό το διάστημα θα έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο. Μην τον αφήσεις να περάσει έτσι, αλλά ασχολήσου με πράγματα που είχες τελευταία αφήσει στην άκρη, όπως κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πας ένα ταξίδι αναψυχής. Και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου, και θα δεις καινούργιες εικόνες και θα γνωρίσεις, αν είναι ελεύθερη, κάποιον που έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σου. Και αυτό θα σου αρέσει πολύ. 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν και είσαι ευχαριστημένη με την προσωπική σου ζωή, θα σκεφτείς να τα τινάξεις όλα στον αέρα εξαιτίας ενός παλιού έρωτα που θα επιστρέψει. Πριν λειτουργήσεις αυθόρμητα κάτσε και σκέψου αν το θες πραγματικά, αν νιώθεις ακόμα πράγματα ή αν το κάνεις καθαρά και μόνο επειδή τότε είχε περάσει ωραία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Διάφοροι λόγοι που δεν θα είναι καν σοβαροί θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου με αποτέλεσμα να λειτουργήσεις αυθόρμητα και νευρικά, τόσο στο επαγγελματικό κομμάτι, όσο και στο προσωπικό. Όλα όμως θα είναι αποτέλεσμα μιας παρεξήγησης. Σταμάτα να αναστατώνεσαι με το παραμικρό και ψάξτα όλα αναλυτικά πριν προβείς σε βεβιασμένες και αψυχολόγητες κινήσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τα επαγγελματικά σου πρωταγωνιστούν αυτό το διάστημα. Σε αυτά έχεις αφοσιωθεί ολοκληρωτικά και τώρα θα το καταλάβουν καλά οι ανώτεροί σου και θα σε ανταμείψουν. Ναι, κάποιες φορές χρειάζεται να κοπιάσουμε πολύ για να να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν γίνεται αλλιώς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Κάτι που είναι Παρασκευή, κάτι που όλη την εβδομάδα δεν είχες καλή διάθεση, κάθεσαι στο κρεβάτι και κοιτάζεις το ταβάνι χωρίς να θέλεις να σηκωθείς με τίποτα από αυτό. Η μέρα όμως κρύβει εκπλήξεις και μια ενδιαφέρουσα συνάντηση. Μπορεί να μην βρεις τον έρωτα, αλλά σίγουρα θα βρεις έναν φίλο που θα σου δώσει εξαιρετικές συμβουλές που θα ακολουθήσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η δουλειά είναι για σένα τα πάντα το τελευταίο διάστημα. Και αυτό φυσικά δεν αρέσει καθόλου ούτε στα μέλη της οικογένειάς σου, ούτες στους φίλους αλλά ούτε και στον σύντροφό σου. Θα χρειαστεί να την αφήσεις λίγο στην άκρη και να τους αφοσιωθείς. Τίποτα αγαπημένη μου δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή. 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Κάτι έχει συμβεί τελευταία, έτσι χωρίς κανένα λόγο που σε έχει αναστατώσει και φορτίσει πολύ. Γι’ αυτό και δεν σκέφτεσαι καθόλου καθαρά. Ηρέμησε, δες τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και σταμάτα να τα μεγεθύνεις. Φίλοι είναι εκεί για να σε βοηθήσουν, αρκεί φυσικά να τους το ζητήσεις. 

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: