Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Παρασκευή 5 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, ελπίζω τις επόμενες μέρες να μην αφήσεις να σ’ επηρεάσουν οι επαγγελματικές σου εκκρεμότητες σε σημείο που να μην κοιμάσαι για να ολοκληρώσεις έγκαιρα την έξτρα δουλειά που άδικα σου φορτώνουν. Αντέδρασε!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, μετά από αρκετές μέρες που η διάθεση σου ήταν το λιγότερο περίεργη (αν όχι νοσταλγική, ενδοσκοπική, κυκλοθυμική), μοιάζουν με όαση οι μέρες που σε περιμένουν μπροστά και έχουν για κεντρικό τους σύνθημα το “Ζούμε για το τώρα! Όχι άλλα κολλήματα!”.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αυτό ήταν λοιπόν; Αυτές είναι όλες οι δυσκολίες του Πλούτωνα στον 8ο οίκο; Εργασιοθεραπεία – εξόντωση, παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου και η λυσσασμένη επιθυμία να καθιερωθείς στο χώρο που βρίσκεσαι; Εντάξει, μην γίνεσαι υβριστικός απέναντι στον Πλούτωνα αλλά ναι, είναι όλα αυτά και ως τώρα τα έχεις βγάλει πέρα άριστα. Σήμερα εκμεταλλεύσου την αύρα του μαχητή που αναδίνεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Είναι πάντα πρόκληση για έναν/μια Καρκίνο πως θα καταφέρει να ισορροπήσει στην καριέρα του, ανάμεσα στην ανάγκη του για εξασφάλιση και την απαίτηση για προκλήσεις. Τις επόμενες μέρες πιθανόν να αναβιώσει αυτός ο εσωτερικός πόλεμος με αφορμή, είτε μια προσωπική έκρηξη στον εργασιακό σου χώρο, είτε γιατί μαθαίνεις ξαφνικά πως οι προοπτικές στην τωρινή σου θέση ψαλιδίζονται επικίνδυνα.
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως το κεφάλι σου θα σπάσει από τις σκέψεις! Κακοθυμία και προβληματισμός για τις επιλογές στην προσωπική σου ζωή. Και δεν εννοώ μόνο τον έρωτα. Πόσο ευτυχισμένος/η αισθάνεσαι με τους/τις φίλους/ες σου τελευταία;
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αν και δεν είσαι προγραμματισμένος/η από τη φύση να λειτουργείς με αίσθημα ανωτερότητας προς τους συνανθρώπους σου, τελευταία το μόνο που συναντάς εκεί έξω είναι μισάνθρωποι και η φύση μεταμορφώνεται σε πολεμοχαρή. Ουδέν σχόλιο.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο… των Ζυγών. Είτε λέγεται καταπιεσμένο συναίσθημα, είτε λέγεται υποχωρητικότητα στα όρια της θυματοποίησης στις οικογενειακές ή ερωτικές σχέσεις που κάνει τους γύρω σου να νομίζουν πως είσαι η μαριονέτα τους. Η μαριονέτα όμως κρύβει μια ωρολογιακή βόμβα μέσα της κι ο χρόνος τελειώνει. Πότε; Σήμερα ίσως;
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Νιώθοντας το μυαλό σου σαν να τροφοδοτείται με ενέργεια απευθείας από πυρηνικό αντιδραστήρα, είναι δεδομένο πως ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι την εμφάνιση ενός άτυχου υποκειμένου που θα προσπαθήσει σήμερα να διαπληκτιστεί μαζί σου. Σκορπιέ, αν είναι ο εργοδότης σου να το σκεφτεί πολλές (μα πολλές, πολλές, πολλές…) φορές πριν ξεσπάσεις πάνω του.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
«Θέλω την ησυχία μου σήμερα!» φωνάζουν Τοξότες ανά τον πλανήτη σε όσους/ες προσπαθούν να τους ζαλίσουν όπως κάθε άλλη μέρα με τα άλυτα προβλήματα τους. Ευτυχώς που υπάρχουν και μέρες σαν τη σημερινή που αποποιείσαι τον ρόλο του ψυχολόγου όλων των συναδέλφων/φίλων/συγγενών. Α και σeξ σήμερα! Όσο περισσότερο μπορείς!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
«Θα ρίξω το budget; Θα πετύχω τους στόχους που μου έθεσαν αυτό το μήνα; Γιατί δεν στέλνει sms; Λες να είπα καμιά κοτσάνα προχθές που βγήκαμε; Μήπως πρέπει να στείλω τη μάνα μου για εκείνο το τσεκ απ; Θα τα βγάλω πέρα με τη μείωση των μισθών;»… Αιγόκερε με έπιασε το στομάχι μου και εμένα με τόσο άγχος που κουβαλάς! Προσπάθησε να χαλαρώσεις!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Προσπάθησε να αυξήσεις τις δόσεις εργασιοθεραπείας τις επόμενες μέρες γιατί στο μυαλό σου τριγυρίζουν τόσες τρελές και παλαβές σκέψεις, που πάνω στην σύγχυση σου μπορεί να κάνεις πράγματα ή να ξεστομίσεις λόγια που θα τα μετανιώσεις. Πρόσεχε…
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Πιθανότατα σήμερα θα βγεις ή θα συναντήσεις τους γνωστούς/τις γνωστές φίλους/ες σου. Και ναι θα περάσεις καλά, όπως συνήθως και θα διασκεδάσεις κάποιες στιγμές με τα αστεία τους και ίσως σκάσεις και μερικά χαμόγελα παραπάνω. Όμως ρε γαμώτο, γιατί και μόνο που διαβάζεις αυτές τις γραμμές σε πιάνει μια ακατανίκητη θλίψη;

Καλημέρα!

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: