Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μια ανανέωση σας είναι άκρως απαραίτητη. Μην διστάσετε να την κάνετε, είτε αυτό είναι κάτι απλό -όπως το να αλλάξετε χρώμα μαλλιών, απόφαση που για μια γυναίκα βέβαια απλή δεν τη λες- είτε αυτό είναι κάτι πιο πολύπλοκο όπως το να μετακομίσετε σε άλλο σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η καλοπέραση είναι το αγαπημένο σας χόμπι, αλλά τελευταία δεν έχετε την πολυτέλεια να την απολαύσετε όπως θα θέλατε. Πρέπει όμως να συνειδητοποιήσετε πως η ευτυχία κρύβεται στα απλά καθημερινά πράγματα που μερικές φορές δεν αντιλαμβανόμαστε πόσο πολύτιμα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μετά από μια μακρά περίοδο ταλαιπωρίας, τρεξίματος και αγωνίας τώρα έρχεται (σιγά, σιγά, αλλά σταθερά) η στιγμή που θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Προσοχή, όμως, μην χαλαρώσετε. Η περίοδος παραμένει κρίσιμη και απαιτητική και θα πρέπει συνέχεια να αποδεικνύετε πως αξίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ο έρωτας χτυπά την πόρτα σας. Αυτό είναι σίγουρα καλό, όμως εσείς μπορεί να ασχολείστε ακόμα με το παρελθόν και να μη βλέπετε πως η ευκαιρία για να πάτε μπροστά είναι ακριβώς αυτή η πόρτα που χτυπάει. Ώρα να ξεκολλήσετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Θα σας δώσουμε έναν… χρησμό: Μερικές φορές θέλουμε κάτι πολύ και το κυνηγάμε με πάθος (όχι πάντα, βέβαια με το σωστό τρόπο) και αυτό μας κάνει να μην αντιλαμβανόμαστε πάντα τις εξελίξεις γύρω μας. Μήπως αντί να βλέπουμε το δικό μας δέντρο πρέπει να πάρουμε και μια αίσθηση για το τι γίνεται στο δάσος;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει με πολλές και διάφορες υποσχέσεις. Όμως μην το πάρετε όλο αυτό πολύ στα σοβαρά ούτε να ρισκάρετε αυτό που έχετε σήμερα για να ξαναδοκιμάσετε ένα φαγητό που δεν θα είναι το ίδιο νόστιμο ξαναζεσταμένο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν αυτό που ονειρεύεστε για το μέλλον είναι η επισημοποίηση της σχέσης σας και, γιατί όχι, η δημιουργία μιας οικογένειας, κάτι μας λέει πως η στιγμή αυτή έρχεται όλο και πιο κοντά. Απολαύστε τη στιγμή και πείτε “I do”.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
To πείσμα σας κάποιες φορές είναι το κάτι άλλο. Εξαιτίας αυτού έχετε χάσει από κοντά σας κάποιους ανθρώπους που σας στήριζαν και σας εκτιμούσαν αλλά τους πληγώσατε και τους απομακρύνατε. Ποτέ δεν είναι αργά για ένα συγνώμη, αρκεί να ειπωθεί με ειλικρίνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μια όμορφη έκπληξη σας περιμένει από ένα αγαπημένο πρόσωπο. Παρασκευή σήμερα, μετά από μια πολύ απαιτητική και κουραστική εβδομάδα απολαύστε την ημέρα με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν και γεμίστε μπαταρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μια κόντρα με κάποιον από τη δουλειά σας αγχώνει και σας προβληματίζει. Ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξεις την επαγγελματική σου αξία είναι η ίδια η δουλειά σου. Μην αναλωθείτε σε ίντριγκες και λόγια γιατί θα κινδυνεύσετε να χάσετε το δίκιο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Έχετε μεγάλη ανάγκη για μια απόδραση και μια ανανέωση. Αν δεν καταφέρετε να φύγετε ίσως δεχθείτε μια επίσκεψη από αγαπημένο σας πρόσωπο αυτό το Σαββατοκύριακο. Η παρέα με καλούς φίλους σας γεμίζει θετική διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τα οικονομικά σας παραμένουν πονοκέφαλος. Δεν ακούγεται παρήγορο, αλλά δεν είστε οι μόνοι. Φροντίστε να είστε όσο πιο συνεπείς μπορείτε στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε ανούσιες σπατάλες.

Καλημέρα!

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: