Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Παρασκευή σήμερα και νιώθεις πως η εβδομάδα κράτησε αιώνες. Πάρε βαθιά ανάσα και αξιοποίησε τη δύσκολη εβδομάδα για να πάρεις μαθήματα που θα σου φανούν χρήσιμα σε επόμενες επαγγελματικές κινήσεις. Προσωπικά, σε περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Οικογενειακά ζητήματα δεν σε αφήνουν να πάρεις την ανάσα που θα ήθελες. Περιμένεις πώς και πώς τις γιορτές, αλλά μια νέα πρόταση για δουλειά έρχεται να σε βγάλει από τη διάθεση διακοπών και να σε βάλει σε εγρήγορση.


ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η ζωή σου από τις αρχές του φθινοπώρου κινείται σε τρελούς ρυθμούς και ωράρια και νιώθεις πως έχεις δώσει το 100% και δεν πάει άλλο. Κι όμως, όλη αυτή η κούραση έρχεται να ανταμειφθεί, ενώ και στον έρωτα τα πράγματα δείχνουν να αναζωπυρώνονται και να ζεις κάτι μοναδικό και απίστευτα δυνατό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μια πρώην σχέση που σε ταλαιπώρησε στο παρελθόν κάνει ένα ξαφνικό come back και διεκδικεί χρόνο και χώρο στη ζωή σου. Σε κολακεύει όλο αυτό και σε ταράζει συναισθηματικά, όμως αν το σκεφτείς λογικά, πόσες πιθανότητες έχει αυτό να πετύχει;

.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μέσα στην ημέρα θα μάθεις ένα ευχάριστο προσωπικό νέο που θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Οικογενειακά τα πράγματα ηρεμούν, ενώ οι οικονομικές εκκρεμότητες που τον τελευταίο καιρό σε άγχωναν δείχνουν να μπαίνουν σε πρόγραμμα και να σου επιτρέπουν να πάρεις μια ανάσα. Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για αποδράσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τα συναισθηματικά σας είναι λίγο μπερδεμένα γιατί υπάρχει πολύ κινητικότητα και εσείς δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε περισσότερο: τη μονιμότητα ή το παιχνίδι; Ξαφνικά ανάμεσα στις κατακτήσεις σας εντάσσεται και μία από το εργασιακό περιβάλλον και αυτό κάπως μπερδεύει τα πράγματα. Πάρτε τις αποστάσεις σας και σκεφτείτε τι θέλετε, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Οι ελεύθεροι θα βρεθούν πολύ κοντά στο γάμο και την οικογένεια, αν αυτό είναι που επιθυμούν. Μια πιθανή εργασιακή κόντρα θα φέρει ένταση και ανασφάλεια όσον αφορά τα επαγγελματικά. Ζητήστε συμβουλή από κάποιον που θεωρείται έμπειρο και του έχετε εμπιστοσύνη. Μην κάνετε πάντα του κεφαλιού σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μια απόφαση που πήρατε τώρα αρχίζει να σας προβληματίζει. Μήπως δεν έπρεπε να γίνει έτσι; Μην χάνετε χρόνο αναλύοντας λάθη που ήδη έχουν γίνει, κοιτάξτε μπροστά και δρομολογήστε με σύνεση τις επόμενες κινήσεις σας, με γνώμονα αυτό που επιθυμείτε αλλά είναι παράλληλα και εφικτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Νιώθετε πως τίποτα δεν γίνεται τόσο καλά όσο θα θέλατε, πως κανείς δεν σας εκτιμά όσο θα έπρεπε, όλα σας φταίνε. Είναι απλά αυτή η κρίση απελπισίας που σας πιάνει κάποιες φορές γκρεμίζοντας την έμφυτη αισιοδοξία σας και συνήθως πυροδοτείται από ένα πράγμα που δεν σας βγήκε όπως περιμένατε. Φορέστε το χαμόγελό σας και χτυπήστε τον επόμενο στόχο. Θα τα καταφέρετε!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η καριέρα και οι στόχοι σας είναι για σας απόλυτη προτεραιότητα. Όσοι σπουδάζουν θα έχουν ευκαιρία για ένα σημαντικό βήμα που θα τους χαρίσει πολλά εφόδια. Όσοι εργάζονται θα βρεθούν μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία, ενώ όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Νιώθετε πως τον τελευταίο καιρό έχετε γίνει χίλια κομμάτια προκειμένου να τους ικανοποιήσετε όλους, χωρίς όμως να παίρνετε πίσω αντίστοιχη προσπάθεια και από αυτούς. Επειδή πολλές φορές οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι μας ενοχλεί ή μας στενοχωρεί καλό είναι να τους το λέμε. Μιλήστε λοιπόν!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η Παρασκευή αυτή φέρνει ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένους ανθρώπους και μέσα από τη διασκέδαση έρχεται και η ιδέα για μια συνεργασία που ενδέχεται να αποδειχθεί για εσάς μια πολύ καλή ευκαιρία που θα γίνει σταθμός ζωής και καριέρας.

Καλημέρα!     

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: