Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κάποιο νέο δεδομένο στην προσωπική σου ζωή έχει φέρει διάθεση για ανανέωση και αναζωογόνηση και ξαφνικά λάμπεις. Η νέα σου εικόνα και διάθεση μαγνητίζει τους γύρω σου και –μετά από καιρό- νιώθεις μεγάλη αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Δεν είσαι πολύ σίγουρος/η για τις επιλογές σου και αυτό σου δημιουργεί ένταση, νεύρα και ανασφάλεια. Αν έχεις μετανιώσει με κάποια κίνηση που έκανες υπάρχει ακόμα χρόνος να την πάρεις πίσω και να αλλάξεις γνώμη. Δεν είναι έγκλημα να ξανασκέφτεσαι κάτι, κάθε άλλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Επιστράτευσε τη λογική σου και κράτα αποστάσεις ασφαλείας από τρέλες που ακούς στη δουλειά ή στο σπίτι. Την επιτυχία θα τη φέρουν τα σταθερά και σίγουρα βήματα. Θυμήσου πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει και κράτα μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που ακούς. Οι… λαϊκές ρήσεις θα αποδειχθούν προφητικές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αγαπημένε καρκίνε η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα έχουν κουράσει τους γύρω σου –και κυρίως ανθρώπους που θέλεις να υπάρχουν στη ζωή σου. Προσπάθησε να βρεις πρώτα την ισορροπία μέσα σου για να επεκταθεί αυτό και στις σχέσεις σου με τους άλλους.


ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η πίεση σε έχει κάνει αρνητικό/ή και νιώθεις μια ανάγκη να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις είτε από μια σχέση, είτε από ένα εργασιακό περιβάλλον. Η περίοδος μπορεί να φέρει αλλαγές, αλλά καλό είναι να πάρεις τις αποφάσεις του εν ηρεμία και όχι εν βρασμώ ψυχής.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η γοητεία σου και η αμεσότητα του χαρακτήρα σου μαγνητίζουν τους γύρω σου και κερδίζουν τους συνομιλητές σου είτε η συζήτηση αφορά δουλειές είτε κινείται στα τυπικά πλαίσια μιας κοινωνικής εξόδου. Οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και αυτό φέρνει μπερδέματα στους ήδη δεσμευμένους.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η διάθεσή σου είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, να ασχοληθείς με την άθλησή σου, να ταξιδέψεις, να νιώσεις πως έχεις μια αναβαθμισμένη καθημερινότητα. Μέτρα τις δυνάμεις σου οικονομικά και κάνε πράγματα για σένα χωρίς υπερβολές και σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Τα προβλήματα στο γραφείο με τους από πάνω σου σε έχουν βάλει σε σκέψεις γιατί τα σχέδιά σου υπονομεύονται και βρίσκεσαι συνεχώς μπροστά σε μια κόντρα. Μήπως όμως χρειάζεται και εσύ να γίνεις περισσότερο διπλωμάτης; Στο σπίτι, πάλι, επικρατεί μια γλυκιά ηρεμία.


ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Οι ημέρες που έρχονται φέρνουν μια επικοινωνιακή ευχέρεια και ευκαιρίες αρκεί να αξιοποιήσεις σωστά τη γοητεία σου και το κοφτερό σου μυαλό. Η καθημερινότητα στο γραφείο παραμένει απαιτητική, αλλά εσύ στα δύσκολα δεν το βάζεις κάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σε έχουν κουράσει τα παιχνίδια και οι τακτικές στις σχέσεις. Θέλεις αυτό που λες να το εννοείς και αντιστοίχως αυτά που σου λένε και οι άλλοι να ισχύουν. Το ναι να είναι ναι, το όχι να σημαίνει όχι. Μπορεί τα παιχνιδάκια κάποιες φορές να γίνονται το αλατοπίπερο στη σχέση, αλλά οι υπερβολές μόνο κούραση φέρνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Kάτι τρέχει όχι με τη Μαίρη, αλλά με τις τετ α τετ επικοινωνίες (είτε με τον/την σύντροφο σου, είτε με τους συναδέλφους σου). Κάπου έρχεται το τέλος της λογικής από την έλλειψη συνεννόησης, αλλά δενενοχλείσαι και πολύ απότηνασυνεννοησίαγιατίήδητομυαλόσουτρέχειμεταχίλια σε μελλοντικά πλάνα, σχέδια, όνειρα… Βασίζεσαι στον εαυτό σου περισσότερο από ποτέ.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Πριν τις γιορτές μια σειρά από υποχρεώσεις πρέπει να τακτοποιηθούν. Άγχος, υποχρεώσεις, οικονομικές εκκρεμότητες. Τακτοποίησέ τα όσο πιο καλά μπορείς και βρες χρόνο για τον εαυτό σου. Οι γνωριμίες αυτές τις μέρες θα είναι πολλές και κάποιες ιδιαίτερα γοητευτικές!

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: