Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Κυριακή 31 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κυκλοθυμία και χαμηλή ενέργεια. Ο πολύς κόσμος σε εξαντλεί, τα πολλά λόγια σου φέρνουν πονοκέφαλο. Θες να σε αφήσουν στην ησυχία σου και δεν συμβαίνει. Καλύτερα να ξεσπάσεις αντί να καταπιεστείς πάντως.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν ξεκινήσεις με την πρώτη στραβή σήμερα (ασυνεννοησία ή ένταση στο σπίτι) νʼ αναρωτιέσαι, πως είναι δυνατό αυτά που θες πιο πολύ – δηλαδή ηρεμία, επικοινωνία, αρμονία – να μην έρχονται φυσικά αλλά μετά από πολύ κόπο, θα την κάψεις την μέρα. Εργασιοθεραπεία άμεσα!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Με το μυαλό σου να τρέχει ανεξέλεγκτο αυτές τις μέρες, δεν θέλει και πολύ να πέσει σε παγίδες όπως: βιαστικά συμπεράσματα, να μιλάς από κεκτημένη ταχύτητα και να σκέφτεσαι μετά, να επιτίθεσαι λεκτικά σε όποιον/α διαφωνεί μαζί σου. Και μετά άντε να τα συμμαζέψεις…
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
«Νιώσε με, σώσε με, και ότι θες σου προσφέρω!» κραυγάζει μια φωνούλα μέσα σου. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω η ερωτικές σου κραυγές Καρκίνε. Τα αυτιά του/της Άλλου/ης μοιάζουν να είναι βουλωμένα με κερί!
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ακόμη κι εγώ προβληματίζομαι τι να σου γράψω για σήμερα. Από τη μια δεν θες να μείνεις μέσα. Από την άλλη έχεις βαρεθεί τους ίδιους ανθρώπους και τα ίδια στέκια. Όμως συναισθηματικά νιώθεις ευάλωτος/η για κοτσάνες. Αλλά την ίδια στιγμή η ζωή είναι για να τη ζεις σου λέει η καρδιά σου. Και… Ουφ! Κουράστηκα Λέοντα! Πως την παλεύεις;
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Για πολλούς/ες Παρθένους/ες αυτές οι μέρες είναι μόνο η αρχή μιας κούρσας υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων που έχουν μείνει στην αναμονή. Κοινωνικότητα σήμερα; Η κλήση σας προωθείτε…
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ξέρεις όσο κανένας/καμιά πόσο φυλακισμένοι νιώθουμε όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να ακολουθεί τις επιλογές και τις απαιτήσεις των άλλων. Εκτός από τους τσακωμούς υπάρχει πάντα και η εναλλακτική της απόρριψης. Σήμερα επέλεξε να περάσεις εσύ καλά! Ναι, εσύ! ΕΣΥ!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ακόμη κι αν η πρώτη λέξη που θα ʽρθει στο μυαλό σου σήμερα όταν αντικρίσεις τον/την προϊστάμενο σου είναι «Αϊ σιχτίρ», καλείσαι όχι μόνο να συγκρατηθείς αλλά και να υποδυθείς τον/την χαρούμενο/η υπάλληλο. Όχι, δεν το κάνεις για τα μούτρα του/της αλλά για να του/της δείξεις πως δεν μπορεί να σʼ επηρεάσει τόσο όσο νομίζει.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αμάν πια με τις τάσεις φυγής σου! Έχουμε χάσει τον ύπνο μας προσπαθώντας να σε κρατήσουμε κοντά μας. Μέρες σαν τη σημερινή αισθάνεσαι πως ειδήσεις του στυλ «Πήγε μέχρι το περίπτερο για τσίχλες και δεν ξαναγύρισε ποτέ.» έχουν γραφτεί για εσένα!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Επειδή για τις επόμενες μέρες και η παραμικρή σπίθα έντασης στις σχέσεις με τον/τη σύντροφό σου ή στενούς συνεργάτες σου μπορεί να γίνει ολοκαύτωμα, πρόσεχε τι λες, πως αντιδράς, πως ανταπαντάς. Δεν μπορείς να πεις πως δεν προειδοποιήθηκες…
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα θα έχεις μια υπέροχη μέρα, θα είσαι χαρούμενος/η από το πρωί ως το βράδυ και όλα θα σου πηγαίνουν καλά… (Αλήθεια τώρα, αισθάνεσαι όντως πιο όμορφα ακούγοντας ένα ψέμα;)
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ! Συγκεντρώσου και άκου! Μέσα σου μπορεί να επικρατεί το απόλυτο χάος σήμερα. Είναι αναμενόμενο σκέψεις, συναισθήματα, όνειρα, απογοητεύσεις να γίνουν ένα κουβάρι. Αν όμως εξωτερικά αφήσεις να φανεί θα σου την πέσουν όλοι, είτε για να σου δείξουν οίκτο, είτε για να σε εκμεταλλευτούν. Γιʼ αυτό σου λέω. Συγκεντρώσου!

Καλημέρα!

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: