Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η Κυριακή θα έχει εκπλήξεις ευχάριστες, αλλά ίσως και εκπλήξεις που θα σας φέρουν σε σχετικά δύσκολη θέση. Πώς το διαχειρίζεστε; Κάντε λίγο πως δεν καταλαβαίνετε, δεν είναι η σωστή στιγμή να προσπαθήσετε να δώσετε εξηγήσεις –θα πείτε ψέματα που δεν θα ξέρετε πώς να καλύψετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια σχέση στη ζωή σας έχει βαλτώσει αλλά αρνείστε όχι απλά να το παραδεχτείτε αλλά και να το δείτε. Βρίσκετε δεκάδες δικαιολογίες για να εθελοτυφλείτε εδώ και καιρό, αλλά στην πραγματικότητα βρίσκεστε σε σημείο καμπής. Για πόσο θα κάνετε τη στρουθοκάμηλο;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που είχατε παραμελήσει τον εαυτό και την εμφάνισή σας έχετε ξανά μπει πιο ενεργά στο παιχνίδι της εικόνας και του φλερτ και σας νοιάζει η εντύπωση που δίνετε στους γύρω σας από κάθε άποψη. Σε καλό θα σας βγει, αρκεί να μην σας πιάσει κανένας άκρατος ναρκισσισμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Και ξαφνικά παθαίνετε ένα
coup de foudre (δηλαδή σαν να σας χτυπάει ξανά κατακούτελα ο έρωτας) για έναν άνθρωπο που ήδη υπάρχει στη ζωή σας. Η ιδέα πως θα μπορούσατε να τον χάσετε σας έχει ξυπνήσει αυτό που για καιρό κοιμόταν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και εσείς τελευταία δεν κάνετε και πολύ καλούς λογαριασμούς. Δεν είναι αναγκαστικά από πρόθεση, πιο πιθανό να είναι από παράληψη, αλλά όπως και να έχει κινδυνεύετε να βρεθείτε εκτεθειμένος/η, κάτι που ποτέ δεν σας αρέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μπορεί να είναι Κυριακή, αλλά έχετε δουλειά και μάλιστα με φούντες. Πριν παραπονεθείτε για αυτό σκεφτείτε όλο τον προηγούμενο καιρό που τα πράγματα επαγγελματικά ήταν πολύ χειρότερα από ότι τώρα. Αυτός είναι ένας καλός λόγος να καταλάβετε πως η κατάσταση για εσάς στρώνει και μόνο λόγος γκρίνιας δεν υπάρχει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Οι προσδοκίες που έχετε από το σύντροφό σας είναι μεγάλες και συχνά ξεπερνούν τη ρεαλιστική διάσταση της σχέσης σας και των προτερημάτων του. Κρατάτε μικρό καλάθι αν δεν θέλετε στο τέλος να απογοητευτείτε. Έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε πράγματα, ταλέντα και καταστάσεις και όταν τα δείτε ως πραγματικά έχουν το «πακέτο» θα σας φανεί λίγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μια οικογενειακή Κυριακή θα σας γεμίσει ενέργεια και γαλήνη. Μπορεί να μην έχει την ένταση και τις εναλλαγές που τόσο αγαπάτε, αλλά είστε κουρασμένοι και το μόνο που χρειάζεστε είναι αγκαλιά, ηρεμία και αγάπη –τουλάχιστον αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή.


ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το μυαλό σας δουλεύει πυρετωδώς και δεν σας αφήνει ποτέ να χαλαρώσετε. Η αλήθεια είναι πως φοβάστε πως δεν σας παίρνει να το κάνετε με τόσες υπευθυνότητες που έχετε αναλάβει. Στην πραγματικότητα, όμως, χρειάζεστε λίγο χρόνο για εσάς για να μπορείτε να αποδώσετε στο μάξιμουμ την υπόλοιπη εβδομάδα που θα έχετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Προσπάθειες και κόποι αναγνωρίζονται και νιώθετε περηφάνια. Κάτι που καιρό προσπαθούσατε να πετύχετε έχει επιτέλους μπει σε ράγες. Κάποιοι προσπαθούν να σας πιέσουν ή να σας χειραγωγήσουν, αλλά αντιδράτε έντονα και τελικά περνά το δικό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Όταν κάτι δεν σας αρέσει και δεν αισθάνεστε καλά με αυτό μπορείτε να γυρίσετε τον κόσμο ανάποδα για να το αλλάξετε και βρίσκεστε σε αυτή τη φάση. Σιγουρευτείτε μόνο πως αυτό που ζητάτε είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Ξέρετε αυτό που λένε «πρόσεχε τι εύχεσαι»;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Για ένα διάστημα είχες γίνει ιδιαίτερα ακριβοθώρητος ακόμα και για τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Το πνεύμα των εορτών αρχίζει σιγά-σιγά να σε κάνει πιο εξωστρεφή και κοινωνικό και αυτό λειτουργεί υπέρ σου, ενώ εμφανίζει στο προσκήνιο και ένα νέο φλερτ.

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: