Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Έχεις εκνευρισμό και ένταση, συσσωρευμένη από όλη την προηγούμενη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να είσαι ευέξαπτος/η, πολύ συχνά χωρίς καν να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Έλεγξε τα νεύρα σου για να μην κάνεις ή πεις πράγματα που σίγουρα θα μετανιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν είσαι δεσμευμένος/η η σημερινή μέρα υπόσχεται πολλές υπέροχες στιγμές συντροφικότητας και τρυφερότητας. Αν είσαι μόνος/η σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως καλή είναι η μοναξιά, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις πίστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μπορεί να είναι Κυριακή, αλλά το δικό σου μυαλό είναι και πάλι στη δουλειά και όχι άδικα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και η επιθυμία σου να τα καταφέρεις άψογα σε όλα αδιαπραγμάτευτη. Μην αφήσεις όμως την πίεση της δουλειάς να σε απομακρύνει από τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Φίλε/η καρκίνε καλό είναι να φανείς ειλικρινής! Η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή έχει γίνει μια… σούπα και νιώθεις τη βαθιά ανάγκη να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Βελτιώνοντας ή τελειώνοντας αυτό που ζεις. Μην το αναβάλλεις περισσότερο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου και στον έλεγχό τους Για τις επόμενες μέρες δεν δανείζεσαι, δεν χρεώνεσαι, δεν σπαταλάς επίσης. Μέσα στην προσπάθεια να κοντρολάρεις έσοδα και έξοδα εμφανίζεται μια νέα ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις έξτρα εισόδημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Οι επόμενες μέρες σου δίνουν την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σχέσεων, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, πιιθανόν και να δώσεις δεύτερες ευκαιρίες σε σχέσεις που προς στιγμήν θεωρούσες πως είχαν τελειώσει. Κατά κάποιον τρόπο έρχεται μια νέα κατάσταση που είναι ένα βήμα προς την ενηλικίωσή σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έχεις νεύρα και θέλεις να τα πεις όλα για να τα βγάλεις από μέσα σου. Όχι μόνο σε φίλους ή σύντροφο αλλά σε όποιον και να σου φταίει. Ωραία η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση σκέψου αρχικά το συμφέρον σου και τις επιπτώσεις. Απαγορεύεται να λέμε όλα όσα σκεφτόμαστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε συγγενείς και φίλους που νομίζουν πως ξέρουν καλύτερα από ότι εσύ, ακόμα και σε πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως εσύ τους έδωσες το δικαίωμα να έχουν γνώμη και γνώση για όλα όσα σε αφορούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το να είσαι λίγο ζεμανφού όπως συνήθως σήμερα θα σου βγει μόνο σε καλό. Μην δίνεις και πολύ μεγάλη σημασία σε όσα θα ακούσεις, κάνε λίγο πως δεν καταλαβαίνεις –κι ας καταλαβαίνεις πολύ καλά- και επιστράτευσε την γοητεία σου που γίνεται τέλειο όπλο όταν έρχεσαι σε δύσκολη θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σήμερα η διάθεση σου δεν είναι στα καλύτερά της, όλα σου φαίνονται λίγο γκρίζα και μάταια, ακόμα και αυτά που με κόπο κατάκτησες σου μοιάζουν λίγα και υπερεκτιμημένα. Είναι θέμα φάσης και όχι ουσίας. Προσπάθησε να αφήσεις την αυτοκριτική για άλλη μέρα και κάνε κάτι που θα σε αποφορτίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Το νέο σου στοίχημα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου ακόμα και σε καταστάσεις που κανονικά θα σε έβγαζαν εκτός εαυτού. Το ότι προσπαθείς να ρίξεις τους τόνους στον κανονικά εκρηκτικό σου χαρακτήρα είναι ένα μάθημα ζωής που θα σου φανεί πολύτιμο για το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)
Άσε τους συναισθηματισμούς και δες τις καταστάσεις ψυχρά και αντικειμενικά. Δεν το συνηθίζεις, αλλά λόγω ευαίσθητης ψυχολογίας αυτή την εποχή, είναι ο μοναδικός τρόπος για να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις, χωρίς να επηρεαστείς από συνθήκες που είναι ρευστές και μεθαύριο μπορεί να μην ισχύουν.

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: