Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μαζί με την εβδομάδα αρχίζει και το τρέξιμο, όμως η διάθεση είναι γιορτινή και οι συνθήκες ευνοϊκές για σένα. Θα κουραστείς, θα προσπαθήσεις, αλλά θα ανταμειφθείς και τελικά αυτό είναι το πιο σημαντικό. Φόρα το καλό σου χαμόγελο που κερδίζει τους άλλους αμέσως και προχώρα με αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Υπάρχουν κάποιες μέρες που ξυπνά ο γκρινιάρης εαυτός σου και σήμερα αυτός είναι εκείνος που σηκώθηκε από το κρεβάτι σου. Όμως, μην αρχίζεις τη μουρμούρα με το παραμικρό γιατί όλοι είναι στρεσαρισμένοι και το δικό σου χωρίς λόγο μουρμουρητό το μόνο που προκαλεί είναι τη διάθεση να σε αποφύγουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Έχεις βάλει πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη –και δεν είναι και η εποχή τους! Παρόλα αυτά, αν κάνεις σωστή διαχείριση χρόνου και δυνάμεων θα εκπλήξεις ακόμα και τον εαυτό σου με όλα αυτά που θα καταφέρεις. Πάρε βαθιά ανάσα φίλε δίδυμε και θα δεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ο άνθρωπος που έχετε βάλει στο στόχαστρο των ερωτικών σαν βελών δεν είναι ο πιο κατάλληλος και το ξέρετε. Το έχετε ξανακάνει αυτό το λάθος και στο παρελθόν και σας πόνεσε. Δεν έχετε ακόμα μάθει πως όταν προκαλείς την τύχη σου, μετά σε προκαλεί κι εκείνη;

 
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σε έχει πιάσει κάτι και κοντράρεις συνέχεια το αφεντικό σου –μπροστά ή και πίσω από την πλάτη του. Ακόμα κι αν όλο αυτό έχει μια αφετηρία στην οποία είχες ξεκάθαρα το δίκιο με το μέρος σου, μην ξεχνάς πως στο τέλος της ημέρας το αφεντικό αποφασίζει και αν δεν κουλάρεις θα έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Εκτός αν είσαι αποφασιμένος/η να το φτάσεις στα άκρα..


ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τα ταλέντα και οι καλές σου προθέσεις στη δουλειά και εκτιμούνται και έχουν γίνει απαραίτητα. Τον τελευταίο καιρό δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου εργασιακά και τα αποτελέσματα δείχνουν πως είσαι πια στη φάση που θα αρχίσεις να θερίζεις όσα ωραία και καλά έσπειρες τα προηγούμενα χρόνια.


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Όταν σε πιάνει ο εγωισμός και το πείσμα σου μπορείς να γίνει πολύ κακός/ιά και να πληγώσεις τους άλλους. Επειδή αυτή τη φορά δεν γίνεται απολύτως συνειδητά, βούτα τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις γιατί μετά δεν θα μπορείς να τα μαζέψεις..


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Με στρες και απαιτήσεις ξεκινά η εβδομάδα, αλλά να που η ηρεμία και η ισορροπία στα προσωπικά θα έρθει να βοηθήσει στο να αποδώσεις καλύτερα στο επαγγελματικό κομμάτι που σε αγχώνει. Άκου τις συμβουλές που σου δίνουν, κάποιες από αυτές θα αποδειχθούν πολύτιμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ήδη από το Σαββατοκύριακο ετοιμάζεις τα επαγγελματικά σχέδια της εβδομάδας που φέρνει νέα πρότζεκτ και νέα στοιχήματα με εσένα να θες να βγεις κερδισμένος/η πάση θυσία. «Μεθοδικά και με πλάνο» είναι οι λέξεις κλειδί για να μην πελαγώσεις. Και μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια όπου τη χρειαστείς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Έχετε πολλά μαζεμένα σε κάποιους κοντινούς σας ανθρώπους και θέλετε να τα πείτε να ξεθυμάνετε. Η ευκαιρία θα δοθεί για αυτό το ξεκαθάρισμα, αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ακούσετε και τον αντίλογο που θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως έχετε και δικό σας μερίδιο ευθύνης.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η εβδομάδα μετά από πολλές μέρες που ήσασταν σε περίεργη διάθεση ξεκινά με ένα αυθεντικά λαμπερό χαμόγελο που αντανακλά αυτό που νιώθετε. Αισιοδοξία, δύναμη, ενέργεια, δημιουργικότητα. Οι στόχοι που θα βάλετε έχουν όλες τις καλές πιθανότητες να ευοδωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μια μικρή αποκάλυψη σας κάνει να αλλάξετε γνώμη και διάθεση απέναντι σε έναν άνθρωπο με τον οποίο συναναστρέφεστε πολύ συχνά. Επειδή, όμως, η πληροφορία  μπορεί να έχει φτάσει σε εσάς κάπως τροποποιημένη από την πραγματικότητα, δώστε χρόνο και χώρο να σχηματίσετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Καλημέρα!      

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: