Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Δευτέρα 29 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα απαγορεύεται να επιτρέψεις στους γονείς σου ή/και τον προϊστάμενο σου να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη επίθεση!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν σου πω ότι σήμερα ευνοούνται καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί για να σε δελεάσω να μην κλειστείς σπίτι; Έλα τώρα που μου κάνεις το δύσκολο/τη δύσκολη!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μερικές φορές είναι πιο πρακτικό για τους επαγγελματικούς στόχους σου να αφήνεις τον εγωισμό σου να φουσκώσει σαν αερόστατο παρά να αυτοσαρκάζεσαι. Ναι, σήμερα είναι μια από αυτές!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Θα σε συμβούλευα να εκμεταλλευθείς στο έπακρο την πνευματική υπερδιέγερση που θα έχεις τις επόμενες μέρες ώστε να οργανώσεις και να βελτιώσεις την εργασιακή σου πραγματικότητα. Κατεύθυνε την σκέψη σου προς συζητήσεις, κοινοποίηση των ιδεών σου, συναντήσεις με συνεταίρους/συναδέλφους/υποψήφιους εργοδότες σου. Μην αναλωθείς πάλι σε συζητήσεις για αδιέξοδες σχέσεις και σε κατάδυση στις αναμνήσεις σου. Σύμφωνοι;
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Πως να το εξηγήσεις με απλά λόγια, πως να το ερμηνεύσεις ή να το αναλύσεις – όταν είσαι ερωτευμένος/η έχεις αυτή την παρανοϊκή παρόρμηση να περικλείεις την αγάπη για όλο τον κόσμο σε ένα πρόσωπο. Εκείνος/η είναι ο πλανήτης που θες να κατοικείς κι όλα τα άλλα καπνός κι ομίχλη τριγύρω. Έτσι μέρες σαν τη σημερινή, ο φθαρμένος έρωτας ή μοναξιά σε βυθίζουν στον ωκεανό που κρύβεις στις σιωπές σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Με τον δυναμισμό των τελευταίων ημερών να έχει εξαντλήσει το σώμα σου αλλά και μια αδιόρατη αίσθηση πως οι άγνωστοι/ες γύρω σου σε βλέπουν ξανά σαμ ενδιαφέρον/ενδιαφέρουσα και γοητευτικό/ή, οι προβληματισμοί σου υποχωρούν και ανεβαίνει η διάθεση για κοινωνικότητα. Εγώ το βρίσκω υπέροχο, αρκεί να το εκμεταλλευθείς αυτή τη φορά.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Πριν λίγο καιρό δεν θα περνούσε καν από το μυαλό σου πως η επαγγελματική σου ζωή θα συνδεόταν τόσο στενά με την ικανότητα σου να ερωτεύεσαι, να φλερτάρεις, να νιώθεις ελεύθερα. Κι όμως, μέρες όπως η σημερινή, η εργασιακή παράνοια (ή η απουσία μιας εργασίας) καταπλάκωνουν την ερωτική σου διάθεση σαν χιονοστιβάδα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Όταν έχεις πίστη στον εαυτό σου τίποτα αρνητικό δεν μπορεί να σε αγγίξει. Σήμερα είναι μια αληθινά εξαιρετική μέρα για να την χαλάσεις σε αμφιβολίες και εντάσεις με συναδέλφους.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που έχεις ανάγκη από μια περιπέτεια, από μια αναπάντεχη αλλαγή, από ένα ευχάριστο διάλλειμα. Μέρες που δεν σε ακουμπάει κανένα πρόβλημα! Εκμεταλλεύσου τη!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σήμερα (από αντίδραση στη χθεσινή κακοκεφιά ίσως) έχεις την ανάγκη να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο. Όχι για να ξεσαλώσεις, απλά για να ανανεώσεις την πίστη σου στη φιλία και την κοινωνικότητα. Μην σε σαμποτάρεις λοιπόν! Έξω στον κόσμο!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κατά καιρούς θα σε έχουν αποκαλέσει σίγουρα κάτι από τα ακόλουθα με αφορμή τον τρόπο που σχετίζεσαι: επιφανειακό/η, αποστασιοποιημένο/η, πως δεν ξέρεις τι θες, ανυποχώρητο/η, παρορμητικό/η. Αν έχουν κατά καιρούς ισχύσει κάποια από αυτά το ξέρεις μόνο εσύ. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως σήμερα αισθάνεσαι τόση ζεστασιά και αγάπη για τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, που θα έκανες πολλούς από τους επικριτές σου να τσιμπιούνται από έκπληξη.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που καταφέρνεις νʼ αντλήσεις γνήσια ικανοποίηση και αυτοεκτίμηση από την εργασιακή πραγματικότητα σου, είτε με τη μορφή άγριας χαράς καθώς μερικοί συνάδελφοι σου, που είχαν τη μύτη ψηλά πέφτουν σε γκάφες, είτε γιατί τα μπράβο προς το πρόσωπο σου πέφτουν βροχή. Enjoy!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: