Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Έχεις πολλή ενέργεια, αλλά κινδυνεύεις να την εξαντλήσεις σε ανούσια και λάθος πράγματα. Κάνε στο μυαλό σου μια λίστα με τις ουσιαστικές σου προτεραιότητες για σήμερα. Το κλειδί για να διαμορφώσεις τη ζωή σου όπως θα ήθελες είναι οι σωστές προτεραιότητες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Νιώθεις πως δεν σου συμπεριφέρονται όπως σου αξίζει και αυτή η αδικία σε εκνευρίζει. Δεν έχεις περάσει και λίγα τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά δεν γνωρίζουν όλοι τι ακριβώς έχει συμβεί, οπότε δείξει κατανόηση. Μια σχέση εξ αποστάσεως μπορεί να λειτουργήσει, αρκεί να το διαχειριστείτε σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η οικογένειά σου δεν στο κάνει πολύ εύκολο να ανακοινώσεις όλα όσα θα ήθελες πραγματικά να πεις για το τι σου συμβαίνει, αλλά στην πραγματικότητα δεν είσαι πολύ ειλικρινής ούτε με τον εαυτό σου. Άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα και μην εθελοτυφλείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Οι πληροφορίες και οι ειδήσεις που λαμβάνεις κάνουν τη δουλειά σου πιο αποτελεσματική και την επαγγελματική σου εικόνα ακόμα αρτιότερη. Δείξε το καλύτερό σου πρόσωπο στις νέες επαγγελματικές γνωριμίες γιατί να σου φανούν χρήσιμες και θα σε συστήσουν στους σωστούς ανθρώπους.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ξοδεύεις πολύ χρόνο ανησυχώντας για αγαπημένους ανθρώπους, χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς πως δεν μπορείς να βοηθήσεις κάποιον αν δεν θέλει πρώτα ο ίδιος να βοηθηθεί. Μερικές φορές ακόμα και το να δείξεις το πραγματικό σου ενδιαφέρον είναι σημαντικό για τον άλλον κι ας μην σε αφήνει να κάνεις κάτι περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το να φλερτάρεις με ανθρώπους που δεν έχεις πρόθεση να κάνεις κάτι περισσότερο γιατί θεωρείς πως δεν είναι για σένα και δεν σου «κάνουν» είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνεις αυτή την εβδομάδα. Αν έχεις ανάμεικτα συναισθήματα για κάποιον προσπάθησε να εστιάσεις στο τι είναι αυτό που στα προκαλεί.  

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Υπερασπίσου τους ανθρώπους που πιστεύεις πως έχουν το δίκιο με το μέρος τους όταν αυτή την εβδομάδα κληθείς ξαφνικά να πάρεις μια θέση. Γενικά, σε ότι βάλεις στόχο αυτή την εβδομάδα κινήσου αργά και μεθοδικά, χωρίς βιασύνες και απροσeξίες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Έχεις περάσεις αρκετά στη ζωή σου, αλλά τελευταία έχεις αρχίσει να νιώθεις πως κάποια από αυτά είχαν νόημα και ουσία γιατί σε διαμόρφωσαν σε αυτό που είσαι σήμερα. Μην κοιτάζεις πίσω μιλώντας για λάθη που δεν μπορείς να αλλάξεις. Κοίτα μόνο μπροστά –η εποχή είναι ιδιαίτερα παραγωγική.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μια ξαφνική αίσθηση αυτοπεποίθησης και εσωτερικής δύναμης σε βοηθά να προχωρήσεις και να εξελιχθείς σε τομείς που πριν από λίγες μέρες σου δημιουργούσαν πονοκεφάλους και κρίσεις άγχους. Το να δουλεύεις ομαδικά αποδεικνύεται σωτήριο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η κατάσταση της υγείας σου βελτιώνεται και ο οργανισμός σου (που ταλαιπωρήθηκε από μικρά και μη σοβαρά μέχρι σήμερα) παίρνει τα επάνω του. Αρχίζεις και νιώθεις ξανά περισσότερο ο εαυτός σου. Σε eρωτικά επίπεδο κάποιος αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως δεν λες όλη την αλήθεια. Μίλα πριν αποκαλυφθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η οικογένεια δεν σου δείχνει την υποστήριξη που θα ήθελες αυτές τις μέρες, αλλά σήμερα αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι πως δεν γίνεται πάντα να καταλαβαίνουν οι άλλοι όλα όσα νιώθεις όταν δεν τα εκφράζεις. Αυτός ο μήνας στο κλείσιμό του θα φέρει ανακούφιση και ολοκλήρωση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ξεκινάς τη βδομάδα με γκάζια και τη διάθεση για ξεκαθαρίσματα. Πάρε, όμως, το χρόνο σου γιατί τα περιθώρια λάθους είναι μεγάλα. Για τα πραγματικά σημαντικά για σένα ζητήματα, πάρε και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον που εμπιστεύεσαι.

Καλημέρα!     

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: