Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η εβδομάδα ξεκινά με θετικές ειδήσεις και τις καλύτερες εξελίξεις σε ένα θέμα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Με ένα φιλικό πρόσωπο που έχετε ψυχρανθεί, έρχεται η ευκαιρία να συζητήσετε και να λύσετε την παρεξήγηση. Τα οικονομικά βελτιώνονται.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις που καλείστε να πραγματοποιήσετε -αλλά η αλήθεια είναι πως η θεωρία απέχει από την πράξη και δυσκολεύεστε να εφαρμόσετε κάποια πράγματα παρόλο που γνωρίζετε πια πολύ καλά πως αυτό είναι το σωστό. Μην γίνεστε αναβλητικοί, ο κύβος ερρίφθη.  

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δικοί σας άνθρωποι έχουν την ανάγκη από τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας και αυτό σας φέρνει πιο κοντά. Οι υποχρεώσεις στη δουλειά είναι πολλές, αλλά οι κόποι σας έχουν αναγνωριστεί και νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται διαρκώς, βελτιώνοντας τα οικονομικά σας και δίνοντας νέες προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η ανανέωση στην ερωτική σας ζωή σας έχει πάρει τα μυαλά και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά ή στις άλλες σας υποχρεώσεις. Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες των γιορτών για αποδράσεις με το άλλο σας μισό, επιστρέφοντας ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Νιώθετε απογοητευμένοι και ίσως προδομένοι από τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου που είχατε πολύ ψηλά. Αντί να κάθεστε να κλαίτε πάνω από το χυμένο γάλα, κάντε κάτι: Μιλήστε και εξηγήστε τι σας ενόχλησε, πάρτε αποφάσεις για το μέλλον, εκτιμείστε πρόσωπα και καταστάσεις με αντικειμενικά κριτήρια. Ακόμα και μια απογοήτευση μπορεί να γίνει ένα πολύτιμο μάθημα.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και η δουλειά προβλέπεται άφθονη μέσα στις επόμενες ημέρες. Όμως, δεν πτοείστε. Νιώθετε να ξεχειλίζετε από δημιουργική ενέργεια και σε αυτό παίζει ρόλο και η προσωπική σας ζωή που σας έχει χαρίσει ισορροπία και αρμονία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Νιώθετε πως τίποτα δεν πηγαίνει τόσο καλά όσο θα θέλατε και όλα σας φταίνε. Όμως, μην ξεχνάτε πως δεν υπάρχουν ιδανικές καταστάσεις και μερικές φορές το απλά «καλό» μπορεί να είναι απολαυστικό. Μην γίνεστε τόσο απαιτητικοί από τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους, γιατί έτσι δεν θα μπορείτε να ευχαριστηθείτε τίποτα και είναι κρίμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ένας παλιός συνεργάτης εμφανίζεται και σας κάνει μια επαγγελματική πρόταση που σας βάζει σε σκέψεις. Εδώ και καιρό θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον και απλά ψάχνατε τη σωστή ευκαιρία. Μήπως τώρα έχει έρθει; Πάρτε τις αποφάσεις σας μετά από ώριμη σκέψη.


ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Έχετε αγωνία να ρολάρουν όλα καλά σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά παράλληλα είστε πολύ δημιουργικοί, με πολλές ιδέες και τη γνωστή σας θετική ενέργεια. Με λίγη οργάνωση όλα θα πάνε εξαιρετικά! Επειδή το μυαλό σας είναι συνέχεια στη δουλειά καλό είναι να μην παραμελείτε τους δικούς σας ανθρώπους. Εκμεταλλευτείτε τις γιορτινές μέρες για να τονώσετε την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μετά από αρκετό καιρό νιώθετε πιο ήρεμοι και πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με ένα προσωπικό θέμα που σας απασχολούσε. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου ανθρώπου που εκτιμάτε για να σας βοηθήσει σε ένα επαγγελματικό δίλλημα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι γιορτές πλησιάζουν, αλλά εσείς νιώθετε πιο κουρασμένοι από ποτέ. Είχατε μια πληθώρα από υποχρεώσεις που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί και δεν έχετε προλάβει να πάρετε ανάσα. Δείτε την καλή πλευρά: τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει και εσείς έχετε μάθει να μην βιάζεστε αλλά να κινείστε μεθοδικά και οργανωμένα. Αυτό τελικά μόνο υπέρ σας λειτουργεί. Η αναγνώριση της αξίας σας στη δουλειά θα φέρει μια νέα ευχάριστη εξέλιξη –αλλά και ένα φλερτ από τον εργασιακό χώρο, το οποίο σας αναστατώνει.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: